Samsunspor Brezilya'lı golcüyü kadrosuna katıyor!

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor transferde adım adım ilerliyor. Yeni sezon transfer çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Karadeniz ekibi Brezilyalı golcü ile temas kurdu. Samsunspor Brezilya'lı golcüyü kadrosuna katıyor!

Samsunspor Brezilya'lı golcüyü kadrosuna katıyor!

SAMSUNSPOR HABERLERİ - Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor transferde adım adım ilerliyor. Yeni sezon transfer çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Karadeniz ekibi Brezilyalı golcü ile temas kurdu. Yeni sezon transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Yılport Samsunspor gelecek sezon için iddiaları bir kadro kurmak istiyor. İki sezondur Süper Lig'i kıl payı elinden kaçıran kırmızı beyazlılarda başkan Yüksel Yıldırım doğrudan Süper Lig'e yükselecek bir kadro kurmak için kolları sıvadı.

Sezon başında teknik adam konusunda çok ince eleyip sık dokuyan Yüksel Yıldırım, Süper Lig deneyimli bir teknik adam ile çalışma kararı aldı. Öncesinde Çağdaş Atan ile prensipte anlaşma sağlayan Karadeniz ekibi sonrasında genç hocanın artan istekleri sebebiyle transferden vazgeçmişti. Sonrasında ise Yüksel Yıldırım'ın açıklamaları ile birlikte bu işin bozulduğu ve yeni teknik adam için alternatiflere yönelineceği söylendi. Nihayetinde Bayram Bektaş ile anlaştıklarını açıklayan Yılport Samsunspor'da forvet transferi için gündeme bomba isim düştü.

Cassiano Dias Moreira Samsunspor'un gündemine geldi!

Samsun yerel basında Haber1965'in haberine göre; Yılport Samsunspor’un transfer gündemi öncesi listesine aldığı ancak yaşanan pürüzler nedeniyle askıya aldığı golcü oyuncu Cassiano Dias Moreira yeniden gündeme geldi.  Son iki sezonda Samsunspor’un kadrosunda yer alan Portekizli futbolcu Fernandes Tomane’nin inişli çıkışlı performansı nedeniyle Yönetim Gaetan Laura’nın ardından ikinci karaboğa transferini bitirmek istiyor.

Yılport Samsunspor'da geçen aylarda tekrar transfer gündemine gelen Cassiano Dias Moreira ile tekrar temas kurulurken başkan Yüksel Yıldırım'ın bu transferi bitirmek için oldukça iddialı olduğu gelen haberler arasında yer alıyor. 

Geçtiğimiz son iki sezonda İtalyan Vizela takımında forma giyen Brezilyalı futbolcu Cassiano Dias 65 maçta 25 gol 2 asistlik performans sergiledi.