Şampiyonluğa giden son düzlükte MasterChef Türkiye yarışmasında yangın çıktı, resmen kıyametler koptu! Diskalifiye her an gelebilir!

Şampiyonunu bulmaya çok yaklaşmış olan MasterChef Türkiye 2022 yarışmasında sona gelinirken; yarışmadaki rekabette kızıştı. Yarış esnasında çıkan bir yangın ise herkesi korkuttu.

Şampiyonluğa giden son düzlükte MasterChef Türkiye yarışmasında yangın çıktı, resmen kıyametler koptu! Diskalifiye her an gelebilir!

TV8 ekranlarının yılın ikinci yarısında seyircisine sunduğu yarış olan MasterChef Türkiye yarışması, bu sene de geleneğini bozmayarak temmuz ayında ekranlara gelmeye başladı. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliğinde ekranlara gelen MasterChef Türkiye 2022 yarışmasında bugün itibariyle şampiyonluk yolu resmen açıldı. Yarışmanın son takım mücadelesi ise, korkunç bir kaza ile seyirciyi endişelendirdi.

MasterChef Türkiye 2022 yarışmasında finale sayılı günler kala, yarışmanın son takım oyunları gerçekleşmeye başladı. İlk 5’i ile bireysel yarış; ilk 4’ü ile yarı finalini oynayacak olan MasterChef Türkiye 2022 yarışması, geriye kalan 6 yarışmasından birine daha veda etmek için son takım yarışlarını gerçekleştirdi. Mavi ve kırmızı takımın dış mekanda yaptığı yarışta talihsiz bir de mutfak kazası yaşandı.

MASTERCHEF YARIŞMASINDA SON TAKIM YARIŞINI KAZANAN BELLİ

Geçtiğimiz gün son takım yarışını ekranlara getiren MasterChef Türkiye 2022 yarışması, bu haftanın mavi takım kaptanı olan Kıvanç’ın takımı ile bu haftanın kırmızı takım kaptanı olan Görkem’in takımını karşı karşıya getirdi. Beykoz Kundura Fabrikası’nda yapılan yarışta jüri üyesi koltuğuna TV8 ekranlarının yeni dizisi olan Sıfırıncı Gün dizinin 14 ünlü oyuncusu oturdu.

Değerlendirme sonucu son haftanın ilk takım yarışını kazanan mavi takım, haftanın ikinci ve yarışmanın son takım yarışını kaybetti. Kırmızı takım bir gün önce Burak’ı eleme potasına sokmuşken; bu kez bireysel dokunulmazlık için yarışan mavi takımdan eleme potasına giren isim Tolga oldu.

MASTERCHEF YARIŞMASINDA BEKLENMEDİK BİR KAZA YAŞANDI

Şampiyonluğa giden son düzlükte MasterChef Türkiye yarışmasında yangın çıktı, resmen kıyametler koptu! Diskalifiye her an gelebilir! - Resim : 1

Ünlü oyuncular için özel bir menü hazırlayan MasterChef Türkiye 2022 yarışmacıları; kabak sinkonta, serseri ve al beni yukarı (tiramisu) isimli yarışmanın jüri üyelerine ait olan imza tabaklarını yaptı. Bu esnada talihsiz bir kaza yaşayan MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının bu haftaki mavi takımın tezgahında yangın çıktı.

Mavi takımda yer alan Metin, tezgahın arkasında bulunan barbekü üzerinde soğan halkalarını kızartmaya çalışırken, beklemediği bir sonuç ile karşılaştı. Barbekünün ani bir şekilde alev olması sonucu, MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının son bölümünde talihsiz bir mutfak kazası yaşandı. Alelacele söndürülen yangın herhangi bir cana zarar vermese de mavi takımın iki tabağını değerlendirilmez hale getirdi.