Şampiyon yüzünü göstermeye başladı! MasterChef Türkiye 2022 yarışmasından bir isim daha gitti! “Şimdi kavga çıkmaz artık!” Gözyaşları sel oldu

Ekranların fenomen yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye 2022 yarışması, bir eleme gecesini daha ardında bıraktı. MasterChef Türkiye 2022 yarışmasından bu kez hiç beklenmeyen bir isim elendi.

Şampiyon yüzünü göstermeye başladı! MasterChef Türkiye 2022 yarışmasından bir isim daha gitti! “Şimdi kavga çıkmaz artık!” Gözyaşları sel oldu

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu gibi birbirinden ünlü şeflerin jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye 2022 yarışması, ekran yarışına bu sene temmuzun başı itibariyle start vermişti. Şimdilerde her eleme yarışı ile şampiyonuna bir adım daha yaklaşmaya başlamış olan MasterChef Türkiye 2022 yarışması, ocak ayında belli olacak şampiyonundan önce bir eleme gecesi daha gerçekleştirdi. MasterChef Türkiye 2022 yarışmasına bu kez sürpriz bir isim veda etti.

MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının son eleme potasında Fatma Nur Uçar, Gamze, Burak Kaya ve Tolga yer aldı. Yaptıkları yemeklere göre puan alacakları yeni bir sistem ile karşı karşıya kalan MasterChef Türkiye 2022 yarışmasının son eleme potasındaki yarışmacıları, kıyasıya bir mücadele verdi. Yarışmada sıklıkla girdiği polemikler ve çıkardığı tartışmalar ile gündem olan Fatma Nur Uçar, MasterChef Türkiye 2022 yarışmasına veda eden son isim oldu.

SOMER SİVRİOĞLU, FATMA NUR’A DUYGUSAL BİR VEDA ETTİ

Şampiyon yüzünü göstermeye başladı! MasterChef Türkiye 2022 yarışmasından bir isim daha gitti! “Şimdi kavga çıkmaz artık!” Gözyaşları sel oldu - Resim : 1

Günün sonunda jüri üyelerinden 26 puan alarak, günün en düşük puanını alan Fatma Nur Uçar, MasterChef Türkiye 2022 yarışmasına veda etti. Fatma Nur Uçar’a veda ederken, oldukça duygusal sözler kullanan yarışmanın jüri üyesi Somer Sivrioğlu, bir ara gözyaşlarına da hakim olamadı. Fatma Nur Uçar’ı da etkileyen Somer Sivrioğlu’nun vedalaşma sözlerinde şu ifadeler yer aldı:

“Hayat doğduğumuz günden itibaren bize farklı kağıtlar dağıtıyor. Sonra da o kağıtlarımızı sürdürmeye çalışıyoruz. Bazıları daha iyiye götürüyor bazıları da dağıtılan bu kartları iyiye kullanamayarak daha kötüye gidiyor. Senin anlattığın hikayelerden yola çıkarak söylüyorum ki sana da müthiş kartlar dağıtılmamış. Ama sen bu kağıtları o kadar güzel oynuyorsun ki... Çok güzel bir mücadele veriyorsun. İlk gün buraya geldiğinde söylediklerinle beni çok etkilemiştin. 'Bana bir sürü insan gitme Fatma Nur, rezil olursun, alay ederler dediler' demiştin. 'Ben kendimi göstermeye geldim' demiştin. Şimdi MasterChef'in 10'uncusundan onu söyleyen herkese güzel bir kapak olsun.”

FATMA NUR, SOMER SİVRİOĞLU’NUN SÖZLERİ KARŞISINDA AĞLADI

Somer Sivrioğlu’ndan sonra açıklamalar gerçekleştiren Fatma Nur Uçar, “Bana çok şey öğrettiniz. Sizi çok sevdim. Elemeden itibaren bir ailemin olduğunu söylemiştim, gerçekten de öyle oldu” dedi. Ardından gözyaşlarını tutamayan Fatma Nur Uçar, MasterChef Türkiye 2022 yarışmasına şu sözler ile veda etti:

“Ben aile içinde büyüyemedim ama siz burada bana ne kadar değerli olduğumu hissettirdiniz. Kimse bu kadar değerli hissettirip nazımı çekmemişti. Ayağıma taş takılsa bile bütün ekip yanımda oldu. Kalbinizi kırdıysam ve saygısızlık yaptıysam çok özür dilerim. Mesleği bırakmayı düşünmüyorum, buraya kendime bir şeyler katmaya gelmiştim.”