Şaka gibi konut fiyatları! Garanti BBVA gemileri yaktı! Ankara'da 220 bin TL'ye satılık villa!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından birisi olan Garanti BBVA, geride bıraktığımız yılın son çeyreğinden bu yana yükselen gayrimenkul fiyatlarına karşın yeni bir duyuru yayınlayarak tüketicilerin ve yatırımcıların yanında olduğunu bildirdi. İşte Garanti BBVA’nın akıl almaz fiyatlardan satışa sunmuş olduğu dairelere ilişkin ayrıntılar…

Şaka gibi konut fiyatları! Garanti BBVA gemileri yaktı! Ankara'da 220 bin TL'ye satılık villa!

Garanti BBVA, 2’si aynı bölgede 1’i farklı bölgede bulunan toplam 3 konutu satılığa çıkardığını duyurdu. Banka, Ankara ilinde bulunan daireler için düzenlenmiş olan ihalelere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

GARANTİ BBVA’DAN 3 YENİ İHALE DUYURUSU!

Sene başından bu yana birçok farklı kategoride birbirinden avantajlı kampanyalar düzenleyen Garanti BBVA, artan gayrimenkul fiyatları için de yatırımcının ve tüketicinin yanında olduğunu belirtti. Garanti BBVA, ilgili duyurusuna ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Garanti BBVA, Tapu.com isimli yasal ihale platformu aracılığı ile Ankara ilinde bulunan 3 konutu satışa çıkardığını duyurdu. Banka Ankara- Güdül’de 2 adet, Ankara- Kalecik’te ise 1 adet dairenin, ihale usulü ile satılacağını bildirdi.

GARANTİ BBVA’NIN SATILIK DAİRELERİ NE KADAR?

Şaka gibi konut fiyatları! Garanti BBVA gemileri yaktı! Ankara'da 220 bin TL'ye satılık villa! - Resim : 1

Garanti BBVA, Tapu.com aracılığı ile Ankara ilinde satışa çıkarmış olduğu dairelere ilişkin ayrıntıları paylaştı. Banka dairelerin özelliklerini, teminat bedellerini ve başlangıç fiyatlarını şu şekilde belirledi:

  • Ankara Güdül 182 metrekare 2+1 daire: 185 bin TL, teminat bedeli 8 bin 700 TL
  • Ankara Güdül 138 metrekare natamam villa: 215 bin TL, teminat bedeli 10 bin 100 TL
  • Ankara Kalecik 118 metrekare 3+1 daire: 300 bin TL, teminat bedeli 14 bin 200 TL

GARANTİ BBVA’DAN DAİRE SATIN ALMAK İÇİN NE YAPMAK GEREKİR?

Garanti BBVA’nın Tapu.com aracılığı ile satışa sunmuş olduğu dairelerden birisine veya birkaçına sahip olmak isteyen tüketiciler ve yatırımcılar, ilgili isteklerinin nasıl gerçek hayata geçirilebileceğini araştırmaya başladılar. Banka, tüketicilerden ve yatırımcılardan gelen taleplerden sonra başvuru yollarını açıkladı.

Garanti BBVA, Tapu.com isimli yasal ihale platformu aracılığı ile satışa sunulan dairelerden birisi için fiyat vermek isteyen vatandaşların, öncelikle Tapu.com aracılığı ile belirlenmiş olan hizmet bedelini ve banka tarafından belirlenmiş olan teminat bedelini yatırmaları gerektiğini belirtti. Yatırım işleminin tamamlanmasından sonra siteye tekrar giriş yapılması gerektiğini belirten Garanti BBVA, ilgili daireler için online olarak fiyat teklifinin verilebileceğini bildirdi.