Safir Dizisi Bekir Kimdir, Kaç Yaşında? Safir Bekir'i Kim Oynuyor, Gerçek Adı Ne Oynadığı Diziler? Instagram adresi ne?

Safir dizisinin sevilen karakterlerinden Bekir’i oynayan Serkan Taştemur, izleyicilerin merak konusu oldu. Peki Serkan Taştemur kimdir, kaç yaşındadır, hangi dizilerde rol almıştır? İşte başarılı oyuncunun hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler.

Safir Dizisi Bekir Kimdir, Kaç Yaşında? Safir Bekir'i Kim Oynuyor, Gerçek Adı Ne Oynadığı Diziler? Instagram adresi ne?

 Safir dizisi, atv ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden beri büyük ilgi görüyor. Dizinin başrollerinde İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül yer alırken, kadroda birbirinden başarılı oyuncular bulunuyor. Dizinin sevilen karakterlerinden Bekir’i canlandıran Serkan Taştemur da izleyicilerin merakını uyandırdı. Peki Serkan Taştemur kimdir, kaç yaşındadır, hangi dizilerde rol almıştır?

Safir Dizisi Bekir Kimdir, Kaç Yaşında? Safir Bekir'i Kim Oynuyor, Gerçek Adı Ne Oynadığı Diziler? Instagram adresi ne? - Resim : 1

Safir dizisi Bekir kimdir? Safir Bekir Gülsoy'u kim oynuyor?

Safir dizisi Bekir, Gülsoy ailesinin yanında çalışan ve Feraye’ye aşık olan bir gençtir. Saiir dizisinde Bekir karakterini Serkan Taştemur canlandırmaktadır.

SAFİR DİZİSİ BEKİR'İ OYNAYAN SERKAN TAŞTEMUR KİMDİR?

Serkan Taştemur, 1984 yılında Ankara’da doğdu. Oyunculuk eğitimi alan Taştemur, 2007 yılında ilk kez Kavak Yelleri dizisinde rol aldı. Daha sonra Bir Bulut Olsam, Küçük Sırlar, Muhteşem Yüzyıl, Karadayı, Güllerin Savaşı, Hayat Şarkısı, Vatanım Sensin, Çukur gibi dizilerde de yer aldı. Başarılı oyuncu, şimdilerde Safir dizisinde Bekir karakterini canlandırıyor. Bekir, Gülsoy ailesinin yanında çalışan ve Feraye’ye aşık olan bir genç olarak diziye dahil oldu.

Serkan Taştemur, sosyal medyada da aktif bir şekilde paylaşımlar yapıyor. Instagram hesabında 300 binin üzerinde takipçisi bulunan Taştemur, yakışıklılığı ve karizmasıyla da beğeni topluyor.

Safir Dizisi Bekir Kimdir, Kaç Yaşında? Safir Bekir'i Kim Oynuyor, Gerçek Adı Ne Oynadığı Diziler? Instagram adresi ne? - Resim : 3

Safir dizisi Bekir kimdir?

Safir dizisi Bekir, Gülsoy ailesinin yanında çalışan ve Feraye’ye aşık olan bir gençtir.

Serkan Taştemur kaç yaşında?

Serkan Taştemur 1984 yılında doğmuştur ve 39 yaşındadır.

Serkan Taştemur’ın oynadığı diziler:

Serkan Taştemur Kavak Yelleri, Bir Bulut Olsam, Küçük Sırlar, Muhteşem Yüzyıl, Karadayı, Güllerin Savaşı,

Hayat Şarkısı, Vatanım Sensin, Çukur ve Safir dizilerinde oynamıştır.

Etiketler: Safir, atv, kimdir