Sadece 1 gün kaldı! Acele etmezseniz, 5.000 TL nakit desteğini kaçırabilirsiniz! Denizbank açıkladı! Üstelik bu kez BluTV üyeliği de hediye

Kasım ayı içerisinde Denizbank müşterisi olacaklar için hem 5.000 TL nakit çekme avantajı hem de 1 yıl boyunca ücretsiz bir şekilde BluTV’den yararlanma avantajı kampanyası başladı.

Sadece 1 gün kaldı! Acele etmezseniz, 5.000 TL nakit desteğini kaçırabilirsiniz! Denizbank açıkladı! Üstelik bu kez BluTV üyeliği de hediye

Son zamanlarda daha sık görülen yeni bankaların müşteri kazanmak için düzenlediği kampanyalar avantajlı kredi paketlerinden çeşitli alışverişi puanı hediyelerine kadar vatandaşlara pek çok avantaj yarattığı için banka seçiminde önemli bir hale geldi. Bu kampanyalardan birini düzenlemiş olan Denizbank, yeni banka müşterileri için sağlayacağı avantajları geçtiğimiz gün tek tek açıkladı.

Geçtiğimiz gün yeni bir kampanyanın startını vermiş olan Denizbank, yeni banka müşterilerine özel olarak sağlayacağı iki ayrı avantaj için düğmeye bastı. Yeni banka müşterileri için nakit desteği sağlamaya başlamış olan Denizbank, aynı zamanda bir dijital yayın platformu olan BluTV üyeliği hediyesi vereceğini de duyurdu. Öte yandan Denizbank, kampanyasından yararlanma şartlarını da kamuoyu ile paylaştı.

DENİZBANK, YENİ BANKA MÜŞTERİSİ KAMPANYASININ STARTINI VERDİ

Sadece 1 gün kaldı! Acele etmezseniz, 5.000 TL nakit desteğini kaçırabilirsiniz! Denizbank açıkladı! Üstelik bu kez BluTV üyeliği de hediye - Resim : 1

Yeni banka müşterilerine özel olarak bir kampanya düzenlemiş olan Denizbank, 1 Kasım 2022 tarihi ile 30 Kasım 2022 tarihi arasında MobilDeniz üzerinden yeni banka müşterisi olduktan sonra yine MobilDeniz ya da Denizbank’ın internet bankacılığı üzerinden kredi kartı başvurusundan yararlanabilecek olan herkesin 5.000 TL’ye varan taksitli nakit avans avantajından yüzde 0 faizle yararlanabileceğini bildirdi. Denizbank, kampanyadan aynı zamanda ilk kez Denizbank’ın internet bankacılığı üzerinden kart başvurusunda bulunacak olan müşterilerinin de yararlanabileceğini açıkladı.

Kampanyadan yalnızca her müşterisinin bir kez yararlanabileceğini belirten Denizbank, kampanya döneminde kartını kapatıp, yeni kart başvuru yapan müşterilerinin kampanyadan yararlanamayacağının altını çizdi. Şartları sağlayan ve kredi kartı başvurusu onaylanan her müşterisinin taksitli nakit avans desteğinden yararlanabileceğini ifade eden Denizbank, avansın kart onayından 2 gün sonra tanımlanacağını ve 6 ay vade ile kullanılabileceğini bildirdi. Öte yandan tanımlanan taksitli nakit avansın son kullanım tarihini Denizbank, 15 Aralık 2022 olarak belirledi.

DENİZBANK, KAMPANYASINA YENİLİKLER EKLEDİ

Yeni banka müşterilerine yönelik gerçekleştirdiği kampanya kapsamında birtakım yenilikler de yapan Denizbank, taksitli nakit avansın yanı sıra kampanya kapsamında kredi kartını teslim alan banka müşterilerinin kredi kartıyla işlem yapması halinde 12 ay boyunca sürecek olan bedava BluTV üyeliğinden yararlanabileceğini bildirdi. Öte yandan taksitli nakit avans kullanımı için kredi kartının fiziken teslim alınması gerektiğinin altını çizen Denizbank, aynı zamanda kampanya kapsamında olmayan kartlarını da açıkladı.

Ek kartlar, Business Kart, Net Kart ve banka kartı başvurularını kampanya dışında tutan Denizbank, kampanyadan kazanılan hediye BluTV üyeliği kodunun 30 gün içerisinde aktif edilmemesi halinde kampanyadan yararlanılamayacağını ve kodun pasif hale geleceğini bildirdi.