Sadakatsiz’in Derya’sı, Gece’nin Ucunda’nın Sara’sıydı! Ünlü oyuncu Özge Özder ve ailesi hasta oldu! Özge Özder’in hastalığı ne? Açıklama bugün geldi

Ünlü oyuncu Özge Özder ile ailesinin bir süredir sağlık sorunları yaşadığı öğrenildi. Eşi Sinen Güleryüz ile kızı Eva Luna’nın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan Özge Özder, yakalandıkları hastalığı da açıkladı.

Sadakatsiz’in Derya’sı, Gece’nin Ucunda’nın Sara’sıydı! Ünlü oyuncu Özge Özder ve ailesi hasta oldu! Özge Özder’in hastalığı ne? Açıklama bugün geldi

Şimdilerde Gecenin Ucunda isimli dizi ile seyirci karşısına çıkan; hafızalara daha çok Sadakatsiz dizisinin Derya’sı olarak kazınan ünlü oyuncu Özge Özder, 2017 yılında müzisyen Sinan Güleryüz ile aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkilerini 2018 yılında resmiyete döken Özge Özder ile Sinan Güleryüz çifti, 2021 yılında Eva Luna isimli ilk kızlarını kucaklarına aldı. Şimdilerde bir hastalık süreci geçirdiği öğrenilen Özder ile Güleryüz ailesinden hayranlarını rahatlatacak bir açıklama geldi.

Geçtiğimiz günlerde eşi Sinan Güleryüz ile ilişkisinde beşinci yılı kutlamak için bir paylaşım yapan oyuncu Özge Özder, paylaşımının altına düştüğü; “Sizinle bir ömür artık bana az gelecek. Her geçen gün sana bağlılığım ve tutkum daha da artıyor. Hep 'Keşke bir 10 sene önce girseydim hayatına' diyorum” notu ile takipçilerinden tam destek almıştı. Şimdilerde yenice hastalık sürecinden çıktığı öğrenilen Özge Özder, yeni kitabının müjdesini de verdi. Kitap gelirini bağışlayacağı öğrenilen Özge Özder, bağışa ilişkin de detaylar vermeyi ihmal etmedi.

ÖZGE ÖZDER İLE SİNAN GÜLERYÜZ DOMUZ GRİBİ OLDU

Sadakatsiz’in Derya’sı, Gece’nin Ucunda’nın Sara’sıydı! Ünlü oyuncu Özge Özder ve ailesi hasta oldu! Özge Özder’in hastalığı ne? Açıklama bugün geldi - Resim : 1

Geçtiğimiz gün Akmerkez’de objektiflere takılan ünlü oyuncu Özge Özder, bir süredir ortalıklarda görünmediğine ilişkin sorulara yanıt verdi. Ailecek hasta olduklarını duyuran Özge Özder, “Domuz gribi olduk, 40 derecenin üstünde korkutucu bir ateşle bayağı mücadele verdik. Maalesef ailece hasta olduk, yeni atlattık” diye konuştu. Şimdilerde toparlanma başladıkları öğrenilen Özge Özder ve ailesine ilişkin hayranlarının endişeleri geçerken; ünlü oyuncudan annelik olma sürecine ilişkin de açıklamalar geldi.

Anne olduğundan bu yana daha az sanat tüketmeye başlamasından dert yanan Özge Özder; “Sinema filmlerinin artması çok önemli, gişelerini çok takip edemiyorum. Anne olduğumdan beri hiç takip edemedim. İstediğim kadar da sanat tüketemiyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu. Ardından kızı Eva Luna’nın gelişiminden bahseden Özge Özder, “Kızım televizyonda beni izleyince, hemen gösteriyor. Kendisini de ekranda görmek hoşuna gidiyor, çocuk için dizi veya reklam teklifi şu an yok. Bir ön yargımız yok, gelirse değerlendirilir” dedi.

ÖZGE ÖZDER İLE SİNAN GÜLERYÜZ SMA HASTASI MASAL İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Açıklamalarının devamında yeni projeleri ile ilgili de konuşan Özge Özder, ‘Ay Perisi Luna’ isimli kitabın ikincisinin yolda olduğunu müjdeledi. Kitabın gelirine ilişkin örnek bir davranış sergilediği görülen Özge Özder, “Serinin ikinci kitabını yazdım, onun geliri de SMA hastası olan Masal bebeğe gidecek” açıklamalarını gerçekleştirdi. Öte yandan Özge Özder, eşi Sinan Güleryüz’ün de Masal bebek için yapacağı katkıyı şu sözler ile aktardı:

“Maalesef Taksim'de korkunç bir patlama yaşadık, hepimiz o bebek arabasını konuştuk. Masal Bebek henüz 3,5 aylık, Sinan da onun için iki tane konser düzenleyecek. Her şey Masal Bebek'e bağışlanacak, altı aylık olana kadar halledersek hiç hasar almadan bitireceğiz.”