RTÜK Başkanından Olaylı Survivor Paylaşımı! Sms Oylarında Hile mi Yapıldı!

Survivor All Star 2022 yarışması şampiyonu belli oldu. Nisa Bölükbaşının şampiyonluğu tepkileri topladı. Acun Ilıcalı'nın sms oylamasında hata yaptığı düşünülüyor. Konu üzerine RTÜK başkanı yardımcısından da paylaşımı geldi. Detaylar haberimizde…

RTÜK Başkanından Olaylı Survivor Paylaşımı! Sms Oylarında Hile mi Yapıldı!

Survivor All Star şampiyonu Nisan Bölükbaşı oldu. Yarışmanın sonucuna hem yarışmacılardan hem de izleyicilerden büyük tepki geldi. Acun Ilıcalı bunca tepki beklemiyordu. "Herkes haddini bilsin kimse namusumuza dil uzatamaz" paylaşımında bulundu. Ardından ilk kez final oylama sonuçlarının oranlarını tek tek yayınladı.

Survivor Tarihinden Olaylı Final Oylaması!

Acun Ilıcalı'nın final oylama sonuçlarına dair yayınladığı tablo pek çok kişi hala tatmin etmedi. Hem Nisa Bölükbaşı hem de Acun Ilıcalı için tepkiler sürüyor. Bu tepkilere bir yenisini de RTÜK Başkan yardımcısı İbrahim Uslu oldu. İbrahim Uslu Twitter hesabı üzerinden konuya yönelik bir paylaşımda bulundu.

RTÜK Başkanı Durumu Yorumladı!

RTÜK Başkan yardımcısı yorumunda şu sözlere yer verdi: "Gelen tepkiler ve yorumlar hem de şikayetlerde görülüyor ki Survivor All Star 2022 yarışma sonuçları tatmin etmeyen bir durum söz konusu. Final sürecine doğru yarışmaya dair yapılan uygulamalarda da bir tatminsizlik görülüyor. Pek çok açıdan organizasyona karşı büyük bir tepki var." yorumunda bulundu. Onlarca beğeni, alıntı ve retweet yapılan bu yorumu ilgi çekti

Günler Geçti Fakat Yankıları Sürüyor!

RTÜK Başkanından Olaylı Survivor Paylaşımı! Sms Oylarında Hile mi Yapıldı! - Resim : 1

Tv8'de her akşam izleyicisi ile bir araya gelen program Survivor All Star 30 Haziran akşamında büyük finalini gerçekleştirdi. İstanbul'da gerçekleşen final akşamında Nisa Bölükbaşı ve Adem Kılıççı halk ile beraber heyecanı yaşadı. Finalde en çok sms oyunu alan birinci olacaktı ve şampiyon Nisa Bölükbaşı oldu. Acun Ilıcalı'nın moderatörleri yaptığı yarışmada ilk kez yarışmanın kazananı aradan günler geçmesine rağmen tartışılmaya devam ediyor.

"Oyları Notere Emanet Ettik!"

Yarışmanın yarı final sürecinde Nisa Batuhan'ı eleyerek finale çıktı. Bu bile farklı iddialara neden olmuştu. Sms oylamasında büyük bir şaibenin olduğu söylenmeye başlandı. Acun Ilıcalı tüm bu haberlere karşı oy yüzdelerini tek tek paylaştı. "Ardından o kazanmış bu kazanmış bu bizi ilgilendiren bir konu değil. Oylamaları notere emanet ettik ve seyirci oyluyor" dedi.

"Burası bir atletizm yarışması değil. Buranın %50'si ada hayatı, %50'si performans" diyerek sözlerini destekledi.