Roma'dan Dev Transfer! Roma Başarılı Milli Oyuncuyu Renklerine Bağladı!

A Milli Futbol takımının önemli yıldızlarından Zeki Çelik resmen Roma takımına transfer oldu. İtalyan futbol devinden bomba transfer hamlesi…

Roma'dan Dev Transfer! Roma Başarılı Milli Oyuncuyu Renklerine Bağladı!

Fransa’nın güçlü ekiplerinden Lille’de oynayan ve burada önemli başarılara imza atan Zeki Çelik’in yeni sezonda takımı belli oldu. Avrupa’nın en köklü ve gülü kulüpleri arasında yer alan Roma, deneyimli oyuncuyu renklerine bağladığını duyurdu. Resmi yaygın organlarından yapılan duyuru sonrasında milli futbolcunun yeni sezonda Roma takımı ile performansının nasıl olacağı ise yakından takip edilecek. Futbol gündeminde ilk sıralara yükselen transfer haberi sonrasında milli futbolcunun kariyerinde ise bu transferin önemli bir dönüm noktası olduğu yorumları öne çıkıyor.

Roma Transfer Haberini Duyurdu!

İtalya’nın en köklü futbol kulüplerinden olan Roma, Lille’de yıldızı bir hayli parlayan ve A Milli Futbol Takımı kadrosunda başarılı performansı ile dikkat çeken Zeki Çelik’i transfer ettiğini duyurdu. Resmi yayın organlarından transfer haberini resmen duyuran Roma, spor gündeminde de ilk sıralara yükseldi. Konuya ilişkin yapılan açıklamalarda sözleşme süresinin ne kadar olduğu ve transferin detayları ile araştırılmaya devam ediyor.

4 Yıllık Sözleşme İmzalanacağı İfade Edildi!

Roma'dan Dev Transfer! Roma Başarılı Milli Oyuncuyu Renklerine Bağladı! - Resim : 1

Başarılı defans oyuncusu Zeki Çelik, AS Roma’ya transfer haberlerinin ardından futbol basınında gündem yarattı. Öte yandan transfer haberlerine ilişkin gelen bilgilere göre yapılan anlaşmanın ise 4 yıllık olduğu aktarılıyor. Roma’nın resmi sosyal medya hesaplarından duyurulan haberin ardından Zeki Çelik’ten de önemli açıklamalar geldi.

Zeki Çelik’ten Transfer Açıklaması

Transfer sonrasında önemli açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu, böylesine büyük bir takımda oynamanın kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade etti. Büyük hedeflerinin olduğunu ifade eden Zeki Çelik, kendini hazır ve odaklanmış hissettiğinin de altını çizdi. Sahada her zaman mücadele ederken görüleceğini ifade eden Zeki Çelik, asla pes etmeyeceğini de vurguladı.

Eski takımı Lille için de bir ayrılık mesajı yayınlayan Zeki Çelik, Lille kulübü ve taraftarının her zaman kalbinde olacağını ve hep bir destekçileri olarak kalacağı ifadelerine yer verdi. Lille forması ile 143 karşılaşmada 8 gol ve 13 asistlik bir başarı göstermişti.  

Etiketler: zeki çelik, futbol