Reytingleri sallayan yaz dizisi Tozluyaka’nın başarısının sırrı ortaya çıktı! “Bu formül tutar!”

FOX TV ekranlarında bir yaz dizisi olarak izleyici karşısına çıkmaya başlayan Tozluyaka dizisi, kısa sürede Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi oldu. Reytinglerde peş peşe çok iyi sonuçlar almayı başaran dizinin farklı yanı izleyicilerden tam not aldı.

Reytingleri sallayan yaz dizisi Tozluyaka’nın başarısının sırrı ortaya çıktı! “Bu formül tutar!”

Tozluyaka dizisi, FOX TV ekranlarında ilk olarak 27 Haziran tarihinde izleyici karşısına çıktı. Dram ve gençlik türlerinde ekranlara gelmeye başlayan dizi, bir yaz dizisi olarak adından söz ettirdi. Başrollerinde Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın ve Begüm Birgören isimlerinin yer aldığı Tozluyaka dizisi, NTC Medya imzasıyla ekranlara geliyor ve dizinin yönetmenliğini Semih Bağcı üstleniyor. Senaryosunu Yekta Torun’un kaleme aldığı dizi şu ana kadar 4 bölümü geride bıraktı ancak dizi reytingleri şimdiden altüst etmeyi başardı. Dizinin farklı yanı, izleyicilerden tam not almayı başardı.

TOZLUYAKA NASIL BU KADAR BAŞARILI OLDU?

Pazartesi akşamları FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya başlayan Tozluyaka dizisi, kısa sürede ekranların en sevilen yapımlarından biri oldu. Şu ana kadar 4 bölümü geride bırakan diziyi, diğer birçok yaz dizisinden ayıran çok önemli bir özelliği var. Genç oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, hikayede çok hızlı ilerliyor. İzleyiciler, Tozluyaka dizisinde durağan bir hikaye yerine, sürekli akış halinde bir hikaye görebiliyor. Bu da Tozluyaka dizisinin başarısının arkasındaki en büyük etkenlerden biri olarak değerlendiriliyor.

TOZLUYAKA OYUNCULARI DİKKATLERİ ÇEKİYOR

Reytingleri sallayan yaz dizisi Tozluyaka’nın başarısının sırrı ortaya çıktı! “Bu formül tutar!” - Resim : 1

Tozluyaka dizisinin hikayeyi aktarma tarzı şu ana kadar izleyicilerin beğenisini kazandı. Kadrosunda başrol oyuncularının yanı sıra Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar, Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek gibi isimleri bulunduran Tozluyaka dizisi, kadrosundaki genç isimlerin kariyeri adına da çok önemli bir yapım olarak ele alınıyor. Dizinin setinden gelen fotoğraflarda, oyuncuların kendi aralarında da çok iyi anlaştıkları ve eğlendikleri görülüyor. Dizinin genç oyuncuları hakkında da sosyal medyada sık sık övgü dolu yorumlar yapılıyor.

TOZLUYAKA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tozluyaka dizisinin 5. ve yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. Dizide artık gençler arasında başlayan savaş, büyüklerin savaşına dönüştü. Kenan ile Derya’nın arasında geçmişten kalan öfkenin gün yüzüne çıkması, herkesin birbiriyle olan ilişkisini de sil baştan değiştirdi. Dizinin yeni bölümü için geri sayım başladı.

Etiketler: tozlu yaka