10 Eylül 2023 Reyting Sonuçları: Kim Milyoner Olmak İster Zirveyi Bırakmıyor

10 Eylül 2023 tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. Total’de birinci sırada Kim Milyoner Olmak İster, ikinci sırada Masterchef Türkiye All Star, üçüncü sırada FOX Ana Haber Hafta Sonu yer aldı. AB’de ise ilk sırada Masterchef Türkiye All Star, ikinci sırada Kim Milyoner Olmak İster, üçüncü sırada FOX Ana Haber Hafta Sonu yer aldı.

10 Eylül 2023 Reyting Sonuçları: Kim Milyoner Olmak İster Zirveyi Bırakmıyor

Televizyon izleyicilerinin merakla beklediği reyting sonuçları açıklandı. 10 Eylül 2023 tarihinde ekranlara gelen programların izlenme oranları ve payları belli oldu. Dizilerin, yarışma programlarının ve haber bültenlerinin kıyasıya rekabet ettiği reytinglerde dünün kazananları belli oldu.

TOTAL’DE KİM MİLYONER OLMAK İSTER BİRİNCİ

Total’de dün en çok izlenen program ATV’de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster oldu. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekrana gelen yarışma programı, izleyicilerden büyük ilgi gördü. Program, total’de yüzde 9.23 izlenme oranı ve yüzde 25.41 izlenme payı elde etti.

Total’de ikinci sırada TV8’de yayınlanan Masterchef Türkiye All Star yer aldı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın jüriliğini yaptığı yarışma programı, total’de yüzde 8.72 izlenme oranı ve yüzde 23.95 izlenme payı elde etti.

Total’de üçüncü sırada ise FOX Ana Haber Hafta Sonu yer aldı. Haber bülteni, total’de yüzde 6.35 izlenme oranı ve yüzde 17.43 izlenme payı elde etti.

AB’DE MASTERCHEF TÜRKİYE ALL STAR BİRİNCİ

AB’de dün en çok izlenen program ise Masterchef Türkiye All Star oldu. Yarışma programı, AB’de yüzde 9.97 izlenme oranı ve yüzde 27.42 izlenme payı elde etti.

AB’de ikinci sırada Kim Milyoner Olmak İster yer aldı. Yarışma programı, AB’de yüzde 9.11 izlenme oranı ve yüzde 25.03 izlenme payı elde etti.

AB’de üçüncü sırada FOX Ana Haber Hafta Sonu yer aldı. Haber bülteni, AB’de yüzde 5.92 izlenme oranı ve yüzde 16.28 izlenme payı elde etti.