Reklamlı Disney Plus fiyatı belli oldu: Ağaya beleş

Netflix'in ardından reklamlı yayın kararı alan platformlar arasına Disney Plus da katıldı. Disney Plus tarafından gelmiş olan haber ile birlikte Disney Plus'ın da reklamlı abonelik sistemine geçiş yaptığı duyuruldu.

Reklamlı Disney Plus fiyatı belli oldu: Ağaya beleş

Ülkemize özel olarak çıkardığı yapımlar ile gündeme gelmesinin yanı sıra başarılı yapımları da bünyesinde barındıran dijital içerik platformu Disney Plus, yeni özelliğe ilişkin detay paylaşımı yaptı. Disney Plus tarafından aktarılan bilgiler kapsamında reklamlı abonelik paketi hakkında bilgiler aktarılmış oldu.

Abonelik ücretleri en güçlü rakibi olan Netflix karşısında görece uygun olan Disney Plus'ın reklamlı abonelik sistemi hakkında fiyat bilgisi paylaşıldı. Dünyayla Benim Aramda, Arayış, Avcı gibi yerli yapımları ile dikkat çeken platformun Aras Bulut İynemli ve Emma Watson'ın da kadrosunda yer alacak olduğu Atatürk dizisi merakla bekleniyor. Bu bağlamda gelen bir son dakika bilgisi ile Disney Plus'ın reklamlı abonelik sistemi için gün saydığı öğrenilmiş oldu.

DISNEY PLUS REKLAMLI ABONELİK PAKETİ GELİYOR

Dijital içerik platformu Disney Plus'ın reklamlı abonelik paketi hakkında duyuru geçtiğimiz yakın dönemlerde yapılmış ve bu özellik beğeni toplamıştı. İlk olarak Exxen isimli yerli platform ile hayatımıza giren reklamlı abonelik planı daha sonra Netflix tarafından da duyurulmuştu. Hem ülkemizde hem de küresel ölçekte yüksek fiyatlara ulaşan Netflix aboneliklerine daha çok kişinin erişebilmesi için geliştirilmiş olan bu sistem ile platformda reklamlı abonelik paketi ile daha uygun koşullar altında platforma abone olunması sağlanmıştı. Ülkemizde henüz hayata geçirilmemiş olan bu özellik ile Netflix'in abonelik ücretleri büyük ölçekli olarak düşürülmüştü.

Son olarak Disney Plus tarafından yapılmış olan duyurular ile de platformun daha düşük ücretli ve reklamlı paketinin hayata geçirileceği duyurulmuştu. Henüz ülkemizde hayata geçirilmeyecek olan bu proje ile artık Netflix gibi Disney Plus'ın da daha düşük ücretli ve reklamlı bir abonelik fırsatı ile kullanıcıların karşısında çıkacağı duyuruldu.

Amerika Birleşik Devletleri'nde 11 dolar gibi bir ücretten kullanıcılara sunulurken yeni gelen reklamlı sürüm ise Disney Plus Basic olarak adlandırılacak. Bu paket ise yüzde 40'a yakın fark ile 7 dolardan fiyatlandırılacak. 

Bu özelliğin yeni yıl ile birlikte ülkemizde de aktif olarak kullanılabilmesi bekleniyor.

Etiketler: Disney Plus, netflix