Rasim Kaan Aytoğu çalıştığı görevlerinden istifa etti mi?

Dün akşam saatlerinde Sedat Peker'e bağlı anonim bir Twitter hesabı tarafından Türkiye gündemine etki edecek olaylar yaşandı. Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu'nun yer aldığı videolar sonrasında ülke gündemi karışırken kişinin çalıştığı görevlerinden istifa edip etmediği araştırılmaya başlandı. Peki Rasim Kaan Aytoğu çalıştığı görevlerinden istifa etti mi?

Rasim Kaan Aytoğu çalıştığı görevlerinden istifa etti mi?

Rasim Kaan Aytoğu çalıştığı görevlerinden istifa etti mi? Dün akşam saatlerinde Sedat Peker'e bağlı anonim bir Twitter hesabı tarafından Türkiye gündemine etki edecek olaylar yaşandı. Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu'nun yer aldığı videolar sonrasında ülke gündemi karışırken kişinin çalıştığı görevlerinden istifa edip etmediği araştırılmaya başlandı.

Cem Küçük ile Sedat Peker'in tartışması olaylı bir şekilde tamamlandı. Cem Küçük ülke gündemine etki edecek bir açıklama yapmıştı. İfadelerinde "Sedat Peker'in elinde bir şey yok, blöf yapıyor" demişti. Yaptığı bu açıklamalar sonrasında ise yayınlayacağına söz veren Sedat Peker, Cem Küçük'ün patronunun videolarını ifşa etti.

Sosyal medyada +18 görüntüleri anonim hesaptan paylaşan Sedat Peker, yaptığı açıklama ile birlikte bu kişinin Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu olduğunu açıkladı. Kişinin bilgileri gündeme bomba gibi düşerken daha önce AKP'den İzmir 2.bölge Milletvekili aday adayı olduğu öğrenildi. Günümüzde ise İhlas Pazarlama ve TGRT'de CEO'luk görevinde olan Rasim Kaan Aytoğu'nun görevlerinden istifa edip etmediği araştırılıyor. Peki istifa etti mi?

Rasim Kaan Aytoğu TGRT'den istifa etti mi?

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu olaylar sonrasında herhangi bir açıklama yapmadı. Kişiden herhangi bir açıklama gelmezken görevlerinden istifa edip etmediği araştırılmaya başlandı. 

Gündemde yer alan konular arasında yer alan Rasim Kaan Aytoğu, İhlas Holding CEO'su olarak görev yapıyor. İstifa edip etmediği merakla araştırılırken, İhlas Holding web sayfasında yer alan yönetim kurulu ve yönetim listesine erişim kapatıldı.

Sosyal medyada kullanıcılar İhlas Holding CEO’su olduğunu iddia etmiş olsa da İhlas Holding yöneticileri arasında isminin geçmiyor olması dikkatlerden kaçmadı.