Rapçi Murda'nın Dansöz Müyüm Ben Sözleri, Oryantal Didem'i Kızdırdı: Mesleğimin Bu Şekilde...

Son dönemlerin en popüler isimlerinden birisi olan Rapçi Murda, geçtiğimiz günlerde bir beacte sahne aldı. Murda sahnede iken ona para fırlatan bir seyirci, ünlü rapçinin öfkesinden nasibini aldı. Murda’nın sinirle söylediği sözleri üzerine alınan Oryantal Didem, tepki vermekte gecikmedi. İşte ayrıntılar…

Rapçi Murda'nın Dansöz Müyüm Ben Sözleri, Oryantal Didem'i Kızdırdı: Mesleğimin Bu Şekilde...

Son dönemlerde büyük bir çıkış yakalayarak geniş kitlelere hitap etmeyi başaran Rapçi Murda, özel hayatındaki gelişmelerin yanı sıra Hadise ile yaptığı düetlerle de gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Hadise ile yeni bir düete imza atan ve güzel şarkıcı ile birlikte yeni şarkılarını tanıtan Murda, henüz yeni evlenen Hadise’ye arkadan sarılması ile eleştiri oklarının hedefinde yer almıştı.

Yeni şarkılarını çıkarmış olmanın mutluluğunu yaşayan Hadise ile Murda, birlikte sahneye çıktı. Şarkılarını söyleyip dans ederken Murda’nın arkadaşı Hadise’ye arkadan yanaşarak, boynundan sarılması birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından oldukça eleştirildi. Henüz evlenen Hadise’nin Murda’nın sarılışı karşısında çekindiğini savunan sosyal medya kullanıcıları, Murda’nın davranışını “düşüncesiz” olarak tanımladı.

Hadise ile yeni şarkısının ardından geçtiğimiz günlerde bir beach sahnesine çıkan Murda, kendisini dinlemeye gelenlere keyifli dakikalar yaşattı. Konser esnasında bir seyircinin sahneye para fırlatması, Murda’yı kızdırdı. Kendisi izlemeye gelen ve sonrasında da para fırlatan dinleyiciye sert çıkan Murda, sözleri ile Oryantal Didem’in sinirlenmesine sebep oldu.

Sahneye Para Fırlattı Olanlar Oldu!

Geçtiğimiz günlerde bir beach sahnesinde performans sergileyen Rapçi Murda, kendisini dinlemeye gelenlere keyifli dakikalar yaşattı. Ancak bir izleyicinin sahneye para fırlatması, ortamın bir anda gerilmesine sebep oldu. Rapçi Murda, kendisine para fırlatan hayranını azarladı.

“Bu Paranın 200 Katını Sana Fırlatırım!”

Rapçi Murda'nın Dansöz Müyüm Ben Sözleri, Oryantal Didem'i Kızdırdı: Mesleğimin Bu Şekilde... - Resim : 1

Kendisine para fırlatılmasından hoşlanmayan Rapçi Murda, tepkisini şu sözler ile dile getirdi: “Fakir mi görünüyoruz oradan? Dansöz müyüm ben? Bu paranın 200 katını sana fırlatırım rahat ol.”

Oryantal Didem Sinirlendi!

Murda’nın “dansöz müyüm ben?” sözüne sinirlenen Oryantal Didem, Instagram hesabı üzerinden tepkisini dile getirdi. Paranın beach sahnesine atılmasının doğru olmadığını belirten Didem, “dansöz müyüm ben?” ifadesine takıldığını ve bu cümlenin mesleğini aşağıladığını belirtti.

Etiketler: murda, oryantal didem