Rakipleri şimdiden korku aldı! Fenerbahçe tarihine geçecek efsane golcü geliyor.. 175 gol, 71 asist..

Fenerbahçe, bu yaz transfer döneminde oldukça aktif bir şekilde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Zaten etkileyici bir kadro oluşturma yolunda olan sarı-lacivertli ekip, bomba gibi bir transferi daha gündeme getirdi. Detaylar haberimizde...

Rakipleri şimdiden korku aldı! Fenerbahçe tarihine geçecek efsane golcü geliyor.. 175 gol, 71 asist..

2013-2014 Süper Lig sezonunda şampiyonluğa ulaşamayan Fenerbahçe, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hızlandırdı. Transferde etkileyici bir performans sergileyen Fenerbahçe, Belçikalı golcü Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılacağı söylentileri çıktığı sırada yeni bir golcüyü kadrosuna katıyor. Glasgow Rangers takımında forma giyen Kolombiyalı golcü Alfredo Morelos, sarı-lacivertli formayı giymek üzere İstanbul'a geldi. Bu transfer, Fenerbahçe'nin hedefleri doğrultusunda kadrosunu güçlendirmeye devam ettiğini gösteriyor.

ALFREDO MORELOS GELİYOR

Morelos, geçen sezon 45 maçta 12 gol, 7 asistlik performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti. Uluslararası arenada da Kolombiya'nın formasını terleten golcü futbolcu, 11 maçta 1 gol kaydetti. Piyasa değeri 6 milyon euro olan 27 yaşındaki golcü, kariyerindeki 354 maçta attığı 175 golle, golcülüğünü kanıtladı.

 Rakipleri şimdiden korku aldı! Fenerbahçe tarihine geçecek efsane golcü geliyor.. 175 gol, 71 asist.. - Resim : 2

TARİHE GEÇECEK

Eğer Fenerbahçe, Alfredo Morelos transferini tamamlarsa, tecrübeli oyuncu Fenerbahçe tarihine de adını yazdıracak. Morelos, Fenerbahçe'nin kadrosunda yer alması halinde sarı-lacvertli ekibin tarihindeki ilk Kolombiyalı futbolcu olacak.

Tüm bu gelişmelerin üzerine Fenerbahçe'nin, Morelos transferini resmi olarak açıklaması an meselesi. Taraftarlar, bu tarihi anı heyecanla bekliyor. Fenerbahçe'nin bu sezonki hedefi belli: Uzun yıllar sonra gelen şampiyonluğu taraftarıyla buluşturmak.