QNB Finansbank'tan şok açıklama! 105 metrekarelik apartman dairesi 75 bin TL'den satışa sunuldu!

QNB Finansbank, satılık gayrimenkul ilanlarının arasına yenilerini eklediğini duyurdu. 3 farklı şehirde konut satışı gerçekleştirileceğini belirten QNB Finansbank, ilgili konutların satışı için başlatılmış olan ihalelerin ayrıntılarını paylaştı. İşte QNB Finansbank’ın satılık gayrimenkul ilanlarını içeren haberin devamı…

QNB Finansbank'tan şok açıklama! 105 metrekarelik apartman dairesi 75 bin TL'den satışa sunuldu!

QNB Finansbank, Intengo isimli site üzerinden yayınlamış olduğu gayrimenkul ilanlarının arasına üç yeni ilan daha eklediğini duyurdu. Banka, ilgili gayrimenkuller için başlatılmış olan ihalelere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

QNB Finansbank’tan 75 Bin TL’lik Daire Satışı!

QNB Finansbank, yeni dönemde de tüketicilerin yanında olarak artan gayrimenkul fiyatlarına karşın fiyatları düşürdüğünü duyurdu. Intengo isimli yasal ihale platformu aracılığı ile gayrimenkul satışı yapan QNB Finansbank, ilan sayfasına yeni ilanlar eklediğini bildirdi.

QNB Finansbank’ın Intengo platformuna eklemiş olduğu ilk satılık gayrimenkul ilanının Mardin’in Kızıltepe ilçesinde yer alan bir apartman dairesine ait olduğu öğrenildi. İlçenin Selahattin Eyyübi Mahallesi’nde bulunan daireye ilişkin ayrıntılar paylaşıldı.

QNB Finansbank’ın Intengo üzerinden yayınlamış olduğu yeni satılık konut ilanına göre 77 metrekarelik daire için ilk teklifin verilmesinin beklendiği bilgisi kaydedildi. Banka, ihalenin başlangıç bedelini 75 bin TL olarak belirledi. QNB Finansbank, ilgili konut için teklif vermek isteyen tüketicilerin Intengo sitesi üzerinden üyelik işlemlerini tamamlamaları gerektiğini bildirdi.

QNB Finansbank’tan Sakarya’da Bahçeli Ev Satışı!

QNB Finansbank'tan şok açıklama! 105 metrekarelik apartman dairesi 75 bin TL'den satışa sunuldu! - Resim : 1

QNB Finansbank tarafından yayınlamış olan ikinci satılık gayrimenkul ilanının Sakarya ilinin Akyazı ilçesinde bulunan bir konuta ait olduğu öğrenildi. Banka, ilgili konut için başlatılmış olan ihaleye ilişkin ayrıntıları paylaştı.

QNB Finansbank’ın Intengo üzerinden yayınlamış olduğu yeni ilanda bulunan konutun, 515 metrekare büyüklüğünde müstakil bir ev olduğu bildirildi. Bankanın ihalenin başlangıç bedeli olarak belirlemiş olduğu fiyat 945 bin TL olarak açıklanırken, Intengo sitesine üye olunarak teklif verilebileceği bilgisi kaydedildi.

QNB Finansbank’tan Tek Fiyatta Dükkan ve Konut Satışı!

QNB Finansbank tarafından yayınlanmış olan üçüncü satılık gayrimenkul ilanının bir ev ve bir dükkanı kapsadığı bildirildi. 165 metrekarelik alana sahip olan dükkan ve kargir ev için bir ihale düzenlendiğini belirten banka, gayrimenkulün Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde olduğu bildirildi. İlgili gayrimenkulün ihalesi için belirlenmiş olan başlangıç bedeli ise 300 bin TL olarak açıklandı.