QNB Finansbank'tan Ankara'da satılık dükkan ve ofis ilanı! Fiyatlar 185 bin TL ve 315 bin TL olarak duyuruldu!

Geliştirdiği kampanyalar ve sunduğu hizmetler ile bankacılık sektörünün dikkat çeken isimlerinden olmayı başaran QNB Finansbank, yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik koşullara karşı tüketicinin ve yatırımcının yanında yer aldı. Banka, artan gayrimenkul fiyatlarına savaş açarak, uygun fiyatlı gayrimenkul satış hizmeti vereceğini bildirdi.

QNB Finansbank'tan Ankara'da satılık dükkan ve ofis ilanı! Fiyatlar 185 bin TL ve 315 bin TL olarak duyuruldu!

QNB Finansbank, yeni dönemde birçok faktöre bağlı olarak yükselen gayrimenkul fiyatlarına karşı tüketicinin ve yatırımcının yanında yer aldığını duyurdu. Banka, yasal ihale platformu aracılığı ile iki yeni ihale düzenlediğini bildirerek ayrıntıları paylaştı.

QNB FİNANSBANK’TAN ANKARA’DA SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından birisi olan QNB Finansbank, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarından ötürü uygun fiyatlı dükkan/ ofis arayışında olan tüketicilere ve yatırımcılara müjdesini verdi. Banka, Ankara ilinin farklı bölgelerinde bulunan bir ofis ve bir dükkanı satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları paylaştı.

QNB FİNANSBANK’TAN ANKARA’DA SATILIK OFİS!

QNB Finansbank'tan Ankara'da satılık dükkan ve ofis ilanı! Fiyatlar 185 bin TL ve 315 bin TL olarak duyuruldu! - Resim : 1

QNB Finansbank’ın Intengo aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ilk gayrimenkulün, ofis vasıflı olduğu öğrenildi. Banka, ilgili gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

QNB Finansbank yasal ihale platformu Intengo aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ofisin, Ankara ilinin Polatlı ilçesinde olduğu öğrenildi. Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan ofisin büyüklüğü ise 64 metrekare olarak açıklandı. Banka, ilgili satışın gerçekleşmesi amacı ile düzenlenmiş olduğu ihale kapsamında ödenebilecek olan minimum tutarın 185 bin TL, ihaleye katılım sağlanabilmesi için yatırılması gereken tutarın ise 9 bin 250 TL olduğunu bildirdi.

QNB FİNANSBANK’TAN ANKARA’DA SATILIK DÜKKAN!

QNB Finansbank’ın Intengo aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ikinci gayrimenkulün, dükkan vasıflı olduğu öğrenildi. Banka, ilgili gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

QNB Finansbank’ın yasal ihale platformu Intengo aracılığı ile satışa sunmuş olduğu dükkanın, Ankara ilinin Mamak ilçesinde olduğu öğrenildi. Mamak’ın Cengizhan Mahallesi’nde bulunan dükkanın büyüklüğü ise 126 metrekare olarak bildirildi. Banka, ilgili satışın gerçekleşmesi amacı ile düzenlemiş olduğu ihale kapsamında ödenebilecek olan minimum tutarın 315 bin TL, ihaleye katılım sağlanabilmesi için yatırılması gereken tutarın ise 15 bin 750 TL olduğunu bildirdi.