QNB Finansbank ve Ziraat Bankası icralık gayrimenkul ilanlarını güncelledi: Dükkan fiyatları 185 bin TL'ye, ev fiyatları 420 bin TL'ye düştü!

Ellerinde bulunan icralık gayrimenkulleri ihale yolu ile satışa sunmuş olduklarını duyuran QNB Finansbank ve Ziraat Bankası, ilgili ihalelerine ve ihalelerine konu olan gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı. İşte biri kamu bankası olan iki bankanın düzenlemiş olduğu ihaleleri içeren haberin devamı…

QNB Finansbank ve Ziraat Bankası icralık gayrimenkul ilanlarını güncelledi: Dükkan fiyatları 185 bin TL'ye, ev fiyatları 420 bin TL'ye düştü!

QNB Finansbank ve Ziraat Bankası İstanbul ve Ankara illerinde uygun fiyatlı gayrimenkul arayışı içerisinde olan vatandaşlar için yeni ihaleler düzenlediğini duyurarak ayrıntıları paylaştı.

BANKALARDAN İCRALIK GAYRİMENKUL SATIŞLARI!

QNB Finansbank ve Ziraat Bankası teminat olarak aldıkları sonrasında ise borçların ödenmemesinden ötürü el koymak durumunda kaldıkları gayrimenkuller için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. İki banka, yasal e- ihale platformu üzerinden düzenlemiş oldukları ihalelere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

QNB FİNANSBANK’TAN İSTANBUL VE ANKARA’DA SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI!

QNB Finansbank elinde bulunan icralık gayrimenkuller için Intengo isimli yasal ihale platformu ile anlaşmaya varmış olduğunu duyurdu. Banka söz konusu duyurusunun ardından düzenlemiş olduğu İstanbul ve Ankara ihalelerini şu şekilde sıraladı:

  • Ankara- Polatlı 64 metrekare ofis: 185 bin TL

  • İstanbul- Sancaktepe 205 metrekare depolu dükkan: 1 milyon 800 bin TL

  • İstanbul- Kağıthane 205 metrekare depolu dükkan: 2 milyon 200 bin TL

ZİRAAT BANKASI’NDAN İSTANBUL VE ANKARA’DA SATILIK GAYRİMENKUL İLANLARI!

QNB Finansbank ve Ziraat Bankası icralık gayrimenkul ilanlarını güncelledi: Dükkan fiyatları 185 bin TL'ye, ev fiyatları 420 bin TL'ye düştü! - Resim : 1

Kamu bankalarımızın önde gelenlerinden olan Ziraat Bankası, yeni dönemde elinde bulunan icralık gayrimenkullerin uygun fiyatlardan satışa sunulabilmeleri amacı ile Intengo ile anlaşma imzaladı. Yasal ihale platformlarından olan Intengo ile yapılan anlaşma sonrasında ihale ilanları güncellendi.

Ziraat Bankası Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ve hala fiyat teklifine açık konumda olan İstanbul ve Ankara ihalelerini şu şekilde sıraladı:

  • Ankara- Mamak 157 metrekare konut: 1 milyon 100 bin TL (Durali Alıç Mahallesi)

  • Ankara- Altındağ 96 metrekare konut: 420 bin TL

  • Ankara- Mamak 70 metrekare dükkan: 420 bin TL

  • Ankara- Sincan 110 metrekare konut: 622 bin 500 TL

  • Ankara- Mamak 157 metrekare konut: 800 bin TL (Kayaş Mahallesi)

  • İstanbul- Sancaktepe 160 metrekare depolu dükkan: 1 milyon 252 bin 500 TL

  • İstanbul- Esenyurt 93 metrekare iş yeri: 1 milyon 150 bin TL

  • İstanbul- Güngören 90 metrekare konut: 1 milyon 950 bin TL