QNB Finansbank restini çekti! İhtiyaç kredisi faiz oranlarını yüzde 0,98’e kadar düşürdü! Üstelik 36 ay vadeli!

Bir kredi kampanyası düzenlemiş olan QNB Finansbank, kampanyası kapsamında ihtiyaç kredisi faiz oranlarını yüzde 0,98’e düşürdü. Öte yandan QNB Finansbank, kampanyadan yararlanabilecek olan müşterilerini de açıkladı.

QNB Finansbank restini çekti! İhtiyaç kredisi faiz oranlarını yüzde 0,98’e kadar düşürdü! Üstelik 36 ay vadeli!

Yapılan son araştırmalara göre, Türkiye’de her iki kişiden birinin borçlu hale gelmesi, vatandaşların nakde duyduğu ihtiyacın daha çok artmasına neden oldu. Bu sebeple, sık sık banka kredilerine başvuran vatandaşlar, borçlarını hızla kapatabilmek ve en düşük orandan yeniden borçlanabilmek adına banka kredilerinin kampanyalarını yakından takip etmeye başladı. Bu kampanyalara bir yenisini ekleyen ise, QNB Finansbank oldu.

Özellikle son zamanlarda sık sık kampanyalar düzenlemesiyle dikkat çeken bankalardan biri olan QNB Finansbank, bu kez ihtiyaç kredisi kullanımlarını kampanya kapsamına aldı. Faiz oranlarında ciddi indirimler gerçekleştiren QNB Finansbank, kampanya kapsamında olmayan müşterilerinin hangi faizden ihtiyaç kredisi kullanabileceğini de açıkladı. Öte yandan QNB Finansbank, geri ödemelere ilişkin de pek çok kolaylık getirdi.

QNB FİNANSBANK’TA İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI YÜZDE 0,98’E DÜŞTÜ

QNB Finansbank restini çekti! İhtiyaç kredisi faiz oranlarını yüzde 0,98’e kadar düşürdü! Üstelik 36 ay vadeli! - Resim : 1

Kasım ayı itibariyle; “İhtiyaçlar arttığında QNB Finansbank her zaman yanınızda!” mottosunu kullanmaya başlamış olan QNB Finansbank, kampanyalı ihtiyaç kredisinin starını verdi. Bu kapsamda yüzde 0,98 faizden kredi kullanımı sağlayacak olan QNB Finansbank, bu krediden yararlanabilecek olan müşterilerine ilişkin de bir açıklama gerçekleştirdi.

Tanışma kredisi kapsamında faiz oranlarını yüzde 0,98’e kadar indiren QNB Finansbank, mobil bankacılık üzerinden müşterisi olan herkesin 15 bin TL’ye kadar yüzde 0,98 orandan kredi çekebileceğini açıkladı. Bu kampanya kapsamında maksimum vade oranını da açıklamış olan QNB Finansbank, vadenin 12 ay olabileceğini belirtti.

QNB FİNANSBANK, KAMPANYASIZ KREDİ ORANINI DUYURDU

Kampanyasız kredisine ilişkin de bir açıklama gerçekleştiren QNB Finansbank, halihazırda banka müşterisi olanların ve ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen ancak 15 bin TL’nin üzerinde nakde ihtiyacı olanların yüzde 1,74’ten başlayan faizler ile kredi kullanabileceğini duyurdu. Bu kapsamda vadeyi de artıran QNB Finansbank, vadenin 36 aya kadar çıkabileceğini belirtti.

Öte yandan QNB Finansbank’tan son 1 yıl içerisinde ihtiyaç kredisi ya da hazır kredi kullanmayan ve mevcutta açık ihtiyaç kredisi ya da hazır kredisi bulunmayan tüm banka müşterilerinin kampanyalı orandan kredi çekebileceğini belirten QNB Finansbank, aynı zamanda ihtiyacı olanlara borç transferi vereceğini de açıkladı. Kamu çalışanlarına özel üç ay ödeme ertelemeli bir kredi paketi de bulunan QNB Finansbank, bankasından maaş alanlara özel olarak da bir paket hazırladı.