QNB Finansbank, otomatik fatura ödeme talimatlarına 120 TL vermeye başladı! Sadece 25 gün geçerli olacak, acele edin!

Son zamanlarda yönünü müşterileri açısından kazanç getiren kampanyalara çevirmiş olan QNB Finansbank, bu kez otomatik fatura ödeme talimatı kampanyası için düğmeye bastı.

QNB Finansbank, otomatik fatura ödeme talimatlarına 120 TL vermeye başladı! Sadece 25 gün geçerli olacak, acele edin!

Bankaların sıklıkla düzenlediği kampanyalardan biri olan otomatik fatura ödeme talimatı kampanyaları hem faturaların ödenmesini unutmamak açısından hem de banka aracılığıyla ödendiği takdirde kazanç getiren kampanyaları açısından vatandaşların bu sene dikkat kesildiği kampanyalar arasında yer aldı. Böyle bir kampanya düzenlemiş olan QNB Finansbank, otomatik fatura ödeme talimatı veren banka müşterilerinin kazanacaklarını açıkladı.

Bankacılık sektörünün yeni furyası olan otomatik fatura ödeme talimatları, bu sene vatandaşlara ek promosyonlardan alışverişlerde kullanılabilecek olan TL değerinde puana kadar pek çok hediye getirmeye başladı. Bu kampanyalardan birine imza atmış olan QNB Finansbank, otomatik fatura ödeme talimatına TL değerinde puan hediye ederek müşterilerinin alışverişlerinin bir kısmının bedavaya gelmesini sağlayacak bir kampanyaya imzasını attı. Öte yandan QNB Finansbank, kampanyaya ilişkin detaylı bir şekilde bilgi de verdi.

QNB FİNANSBANK’TA YENİ KAMPANYA DÖNEMİ BAŞLADI

QNB Finansbank, otomatik fatura ödeme talimatlarına 120 TL vermeye başladı! Sadece 25 gün geçerli olacak, acele edin! - Resim : 1

Vadesiz hesaba bağlı olan CardFinans ya da QNB First logosu bulunan kredi kartlarına sahip olan banka müşterilerine seslenen QNB Finansbank, 1 Aralık 2022 tarihi ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında verilecek her yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 40 TL olmak üzere, toplamda 120 TL’ye varan 25 gün geçerli ParaPuan kazandıracağını açıkladı. Kampanyanın yalnızca CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden verilecek olan talimatlar için geçerli olduğunu hatırlatan QNB Finansbank, talimatların kampanya tarihi içerisinde yeni verilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Kampanya süresi içinde iptal edilip yeniden verilen talimatlardan ödül kazanılamayacağını belirten QNB Finansbank, talimat verilen faturanın 31 Mayıs 2023 tarihine kadar en az 1 kez otomatik olarak ödenmiş olmasını şart koştu. Verilen talimatların ne zamana kadar geçerli olması gerektiğine ilişkin de bilgi veren QNB Finansbank, talimatların 30 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli olmaması halinde verilen ParaPuanların geri alınacağını bildirdi.

QNB FİNANSBANK, ÖDÜLÜ ŞUBAT AYINA KADAR YÜKLÜYOR

Müşterilerinin hesabına kampanyadan kazanılan ParaPuanları ne zamana kadar yükleyeceğine ilişkin bilgilendirmeyi de ihmal etmeyen QNB Finansbank, ParaPuanların 1 Şubat 2023 tarihi ile 10 Şubat 2023 tarihi arasında hesaplara geçeceğini ilan etti. Kazanılan ParaPuanların kullanım süresini 25 gün olarak belirlemiş olan QNB Finansbank, bu süre sonunda kullanılmayan ParaPuanların geri alınacağının altını çizdi.

Otomatik fatura ödeme talimatı verilebilecek olan kanalları da açıklayan QNB Finansbank, talimatların QNB Mobil ve internet bankacılığından verilebileceği gibi aynı zamanda şubeler ve çağrı merkezi üzerinden de verilebileceğini duyurdu. Öte yandan QNB Finansbank; Enpara, CardFinans Ticari, CardFinans Fix, sanal kartlar, CardFinans Trendyol ve Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartları üzerinden verilecek olan talimatların kampanyadan yararlanamayacağını bildirdi.