QNB Finansbank icralık gayrimenkul ilanlarını güncelledi! İstanbul ve Ankara'da dükkan fiyatları piyasanın altına düştü! 64 metrekarelik dükkan 185 bin TL!

QNB Finansbank İstanbul ve Ankara’da bulunan icralık gayrimenkuller için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Banka, ihalelere ve ihalelere konu olan gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı. İşte QNB Finansbank ihalelerini içeren haberin devamı…

QNB Finansbank icralık gayrimenkul ilanlarını güncelledi! İstanbul ve Ankara'da dükkan fiyatları piyasanın altına düştü! 64 metrekarelik dükkan 185 bin TL!

QNB Finansbank Ankara ve İstanbul illerinde bulunan icralık dükkanlar için 3 yeni ihale düzenlediğini duyurdu. Banka ilgili gayrimenkullere ve ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

QNB FİNANSBANK’TAN ANKARA POLATLI’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

QNB Finansbank Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün Ankara ilinin Polatlı ilçesinde bulunan bir dükkan olduğunu belirtti. Dükkanın ofis olarak kullanıldığını bildiren banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

QNB Finansbank ilk ihalesi kapsamında satışa sunmuş olduğu dükkanın kullanım alanını 64 metrekare olarak açıkladı. Dükkanın ısınma tipini belirtmemiş olan banka ihale başlangıç bedelini 185 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken katılım bedelinin ise 9 bin 250 TL olduğunu bildirdi.

QNB FİNANSBANK’TAN İSTANBUL KAĞITHANE’DE SATILIK DÜKKAN İLANI!

QNB Finansbank icralık gayrimenkul ilanlarını güncelledi! İstanbul ve Ankara'da dükkan fiyatları piyasanın altına düştü! 64 metrekarelik dükkan 185 bin TL! - Resim : 1QNB Finansbank icralık gayrimenkul ilanlarını güncelledi! İstanbul ve Ankara'da dükkan fiyatları piyasanın altına düştü! 64 metrekarelik dükkan 185 bin TL! - Resim : 2

QNB Finansbank Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında İstanbul ilinin Kağıthane ilçesinde bulunan icralık bir dükkanı satışa çıkardığını duyurdu. Yeni ihalesine konu olan dükkanın deposunun da olduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

QNB Finansbank Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan dükkanın kullanım alanını 205 metrekare olarak açıkladı. Dükkanın kombi ile ısındığını belirten banka, dükkan için düzenlenmiş olan ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 2 milyon 200 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken katılım bedelinin ise 110 bin TL olduğunu bildirdi.

QNB FİNANSBANK’TAN İSTANBUL SANCAKTEPE’DE SATILIK DÜKKAN İLANI!

QNB Finansbank Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihale kapsamında da icralık bir dükkanı satışa çıkardığını duyurdu. Son ihalesi dahilinde fiyat teklifine açılmış olan dükkanın İstanbul ilinin Sancaktepe ilçesinde bulunduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

QNB Finansbank Mevlana Mahallesi’nde bulunan icralık dükkanın kullanım alanını 205 metrekare olarak açıkladı. Dükkanın kombi ile ısındığını belirten banka, ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 1 milyon 800 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken teminat bedelinin ise 90 bin TL olduğunu bildirdi.