PTT'den dev emekli promosyonu! Tutarı 3 bin lira birden yükseltti emekliye güzel haber geldi

Türkiye'de milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren kampanya duyuruları gelmeye devam ediyor.

PTT'den dev emekli promosyonu! Tutarı 3 bin lira birden yükseltti emekliye güzel haber geldi

PTT'den dev emekli promosyonu! Tutarı 3 bin lira birden yükseltti emekliye güzel haber geldi - Türkiye'de milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren kampanya duyuruları gelmeye devam ediyor. Devlet bankaları arasında yer alan fakat sonrasında özelleştirilen PTT üzerinden milyonlarca emekli için promosyon müjdesi duyuruldu.

PTT emeklilerinin öncesinde almış olduğu 750 liralık promosyona ek olarak kurum tarafından yeni açıklama da Aktifbank resmi internet sayfası üzerinden resmen duyuruldu. Buna göre ise PTT tarafından gelen bilgilerde tutarların 3 bin lira birden yükseldiği belirtilirken kampanya şartları ve detayları da paylaşıldı.

Emekliler güncel 2023 PTT emekli promosyon rakamlarını araştırırken detaylar ise medyahaber.com adresinde yer aldı. 

PTT'den Maaş Alma Sözü Veren Kredili Emekli Müşterilerimize 3.600 TL Hediye!

PTT'den dev emekli promosyonu! Tutarı 3 bin lira birden yükseltti emekliye güzel haber geldi - Resim : 1

Emekli maaşını PTT'den alma sözü veren kredi müşterilerimiz 3.600 TL hediye kazanıyor. Siz de en yakın PTT iş yerine başvurun, kampanyadan yararlanma fırsatını kaçırmayın!

Aktifbank resmi internet sayfasında PTT kampanyasına dair şart ve koşullarda sıralandı. Buna göre ise işte kampanya detayları da şu şekilde:

  • Kampanya başlangıç tarihi 04.01.2023 tarihidir. Kampanya başvurusu PTT iş yerinden yapılacaktır. 
  • Kampanyadan maaşını PTT’den alan müşterilerimiz yararlanabilecektir. Kampanya katılım başvurusunda bulunan müşterilerimizin, kampanyaya ilişkin başvurunun yapıldığı tarihte Bankamızda açık kredisi olması ve açık kredilerinde 60 gün üzerinde gecikme bulunmaması gerekmektedir.
  • Söz konusu kampanya bedeli 3.600 TL olup, 3 yıl boyunca maaşını emekli maaşını PTT’den almayı taahhüt edenler için geçerlidir.
  • Kampanya bedeli 3 yıl için peşin olarak yapılır ve 3 yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak kampanya bedelinin hesaba yatırıldığı tarih esas alınır. Kampanya bedeli başvuruyu takip eden 3. iş gününde müşterilerimizin PTT’deki maaş hesabına yatırılacaktır.
  • Kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin kampanya bedelinin ödendiği tarihten itibaren, verdikleri taahhütten 3 yıl içerisinde vazgeçmesi durumunda; ödenen toplam kampanya bedeli üzerinden, taahhüdün iptal edildiği tarih esas alınmak suretiyle kalan süre dikkate alınarak kıstelyevm esasına göre “iade bedeli” hesaplanacak olup, kampanya iptalinin gerçekleşebilmesi için iade bedelinin müşteri tarafından Aktif Bank hesabına yatırılması talep edilecektir.
  • Aktif Bank, kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Emekliler şartları karşılamaları durumunda 3 bin 600 TL promosyon ödemelerine kavuşabilecek.

Etiketler: ptt promosyon 2023