PTT, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank emeklilere duyurdu! 30 bin TL anında hesaplara geçiyor!

Emekli vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını karşılamak için bankaların destek paketlerini beklerken, kamu bakanları ve PTT müjdeli haberi bu sabah verdi. Emeklilerin hesaplarına yarın sabah yatırılacak para miktarı ise dikkat çekti.

PTT, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank emeklilere duyurdu! 30 bin TL anında hesaplara geçiyor!

Özellikle emekli vatandaşların, yeni yıl öncesinde nakit ihtiyaçları için araştırmalar yaptığı destek ve kredi paketleri ile ilgili müjdeli haberler gerek özel bankalar gerekse devlet bankaları tarafından verilirken kamu bankaları ve PTT müjdeli haberi verdi. Yapılan duyuru ile SGK - SSK ve Bağkur emeklileri için yeni yıl öncesinde kredi paketi duyuruldu. Bu kurumlardan emekli olan vatandaşlar için yeni yıl müjdesi bu sabah verildi. Peki; kamu bankaları ve PTT tarafından emeklilere verilen nakit fırsatından nasıl yararlanılır, kampanyanın detayları neler? Bu soruların cevabı, kampanyanın detayları ve daha fazlası haberin devamında, Medya Haber'de...

Kamu Bankaları ve PTT 30.000 TL Nakit Para Hesaplara Yatırılacak

Kamu bankası ya da devlet bankası olarak da bilinen Halk Bank, Vakıf Bank ve Ziraat Bankası'nın yanı sıra PTT'de SGK- SSK ve Bağkur emeklileri için yeni yıl öncesinde kolay kullanım imkanı sunan kredi paketleri bu sabah itibarıyla duyuruldu. Duyurulan kredi paketi kapsamında 30 bin TL'ye kadar kolay başvuru ve kolay kullanım imkanı sunan kredi destek paketi kapsamında vatandaşlar yarın sabah saat 10.00 itibarıyla başvurdukları miktarda parayı hesaplarında bulabilecekler.

Ziraat Bankası, Halk Bank, Vakıf Bank ve PTT iş birliği ile geliştirilen kredi kampanyası kapsamında 30 bin TL'ye kadar başvuru yapılabiliyor. Emekli vatandaşlar için hazırlanan bu destek paketi kapsamında vatandaşlar kredi borçlarını 36 aya varan vade seçenekleri ile ödeyebiliyor. Yüzde 3,69 faiz oranı bulunan kredi kampanyası kapsamında vatandaşlar 3 ay ila 36 ay arasında vade farkları ile borçlarını ödeyebiliyor.

Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası ve PTT'nin mobil bankacılık uygulamalarını kullanarak, direkt şubelere müracaat ederek ya da 3050 numarasına kullanılmak istenen kredi miktarını ve gerekli bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde göndererek kredi başvurusu yapabiliyorlar. Bugün emekli vatandaşlar için verilen müjdeli haberin ardından vatandaşların hesaplarına 30 bin TL'ye kadar kredi miktarının yarın sabah saat 10.00'da yatırılacağı açıklandı. Kredi notu ve geri kalan gereklilikleri yerine getiren vatandaşlar ilgili kredi kampanyasından faydalanabilecek.

Etiketler: kredi, ihtiyaç kredisi