PTT ile iş birliğine gitmişti, Aktifbank bu kez ihtiyaç kredisi geri ödemelerine el attı! Tam üç ay birden erteleme geldi!

İhtiyaç kredisi kampanyalarının devam ettiği şu günlerde bir kampanya da Aktifbank’tan geldi. Yeni yıl öncesinde ihtiyaç kredisi kampanyası gerçekleştiren Aktifbank, ödeme erteleme kolaylığı getirdi.

PTT ile iş birliğine gitmişti, Aktifbank bu kez ihtiyaç kredisi geri ödemelerine el attı! Tam üç ay birden erteleme geldi!

Bankacılık sisteminin özellikle üzerine eğildiği konulardan biri olan krediler, adeta bankalar için yeni bir rekabet arenası haline geldi. Bu sene yeni banka müşterilerinden halihazırdaki banka müşterilerine kadar pek çok ihtiyaç kredisi kampanyaları düzenleyen bankalar arasında yer alan Aktifbank, özellikle de PTT ile yaptığı kredi iş birliği ile tanındı. PTT müşterilerine de kredi sağlamaya devam eden Aktifbank, güncel kredi şartlarını duyurdu.

PTT müşterilerinin kredi ihtiyaçlarını karşılayan Aktifbank, tüm vatandaşların yararlanabileceği bir kredi kampanyası hazırladı. Kampanya kapsamında hem kendi müşterilerine hem de PTT müşterilerine kredi sağlayacak olan Aktifbank, krediden yararlanmak isteyen banka ya da PTT müşterisi olmayan vatandaşların da kısa bir formu doldurarak, kredilerden yararlanmak için Aktifbank çatısı altına katılabileceğini belirtti.

AKTİFBANK, İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASINDA ÖDEME KOLAYLIĞINI SEÇTİ

PTT ile iş birliğine gitmişti, Aktifbank bu kez ihtiyaç kredisi geri ödemelerine el attı! Tam üç ay birden erteleme geldi! - Resim : 1

Çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam eden Aktifbank, ihtiyaç kredisi kampanyasında diğer bankaların aksine faiz oranlarına değil; vatandaşları zorlayan geri ödemelere odaklandı. Geri ödemelerde kolaylık sunan Aktifbank, geri ödeme taksit planında üç aya varan ertelemeler sağlayacağını açıkladı.

Bunun yanı sıra dijital uzantısı olan NKolay üzerinden kolayca kredi başvurularını kabul edeceğini bildiren Aktifbank, 70 bin TL’ye varan tüm kredi başvurularının dijital ortamda gerçekleştirilebileceğini belirtti. Öte yandan Aktifbank, 50 bin TL’ye kadar olan kredilerde 36 ay; 50 bin TL üzerindeki kredilerde ise 24 ay vade sunacağını duyurdu.

AKTİFBANK, FAİZ ORANLARINI TEK TEK AÇIKLADI

Kredi tutarına göre değişen vadelerde faiz oranı sunan Aktifbank, bu faiz oranına ilişkin detaylı bir açıklama yaptı. Buna göre, 2 bin TL’ye kadar olan kredilerin 6 ay vadelendirilmesi halinde yüzde 3,19 faiz oranından kredi sağlayacak olan Aktifbank, kredi tutarının 10 bin TL’ye kadar yükselmesi ve 12, 24 ya da 36 ay vadelendirme kullanılması halinde yüzde 3,39’dan faiz başlatacağını belirtti.

Aynı şekilde 50 bin TL ve 70 bin TL’lik kredilerin faiz oranlarına ilişkin de bilgi veren Aktifbank, 50 bin TL’lik kredinin 36 ay vadedeki faiz oranını yüzde 3,39 olarak açıkladı. Yüzde 3,39 faiz ile 70 bin TL kredi çekmek isteyen vatandaşların ise, Aktifbank’tan 24 ay vade talep etmesi gerektiği öğrenildi.