PTT bayram tatiline girdi mi? 26 Haziran Pazartesi 27 Haziran salı postaneler açık mı kapalı mı? Yarın bankalar açık olacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla birlikte Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkmıştı. Postahaneler yarın ve salı günü açık olacak mı merak ediliyor. Peki Bankalar bayram tatiline girdi mi? 26 Haziran Pazartesi ve 27 Haziran Salı günü PTT açık mı kapalı mı? Yarın postane açık olacak mı?

PTT bayram tatiline girdi mi? 26 Haziran Pazartesi 27 Haziran salı postaneler açık mı kapalı mı? Yarın bankalar açık olacak mı?

26 Haziran Pazartesi 27 Haziran Salı PTT açık mı kapalı mı? Yarın PTT açılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz haftalarda ilk kabine toplantısının ardından tüm Türkiye’yi ilgilendiren müjdeyi vererek bayram tatilinin 9 gün olduğunu açıkladı. Yani bayram tatili için verilen süre geçtiğimiz Cuma iş çıkış saati ile başladı da diyebiliriz. Böylece milyonlarca memur ve kamu çalışanı iki hata sonu ve 1 hafta içi boyunca tatil yapmış olacaklar. Okulların tatil olması ile bayram tatilinin birbirine çok yakın olması dolayısı ile birçok kişi tatil planlarını hazırladı. Okul ve bayram tatili yoğunluğu nedeniyle birçok kişi resmi işlemlerini halledemedi. Bu çerçevede yarın PTTın açık olup olmadığı araştırılmaya başladı.

 Bayram tatili resmen başladı. Salı günü bayram arifesi ve Çarşamba günü de bayramın ilk günü. Çarşıda ve pazarlarda işi olanların hiçbir sorunu yok ancak, banka, postane ve hastane gibi yerlerde işi olanlar yarın açık olup olmadığını merak ediyor. Peki PTT yarın açık mı?

26 HAZİRAN RESMİ YERLER AÇIK MI?

Bayram tatili 23 Haziran Cuma günü mesai çıkışında başladı ve 2 Temmuz’a kadar devam edecek. Hastane, PTT ve bankalar da bu tarihler arasında kapalı olacak ancak, ATM’ler ve hastanelerin acil kısımları vatandaşa hizmet vermeye devam edecek.

 

 

Etiketler: PTT, bayram tatili