Pınar Deniz ile arasındaki aşk bitti denmişti! Kaan Yıldırım daha fazla sessizliğini koruyamadı, resmen verdi veriştirdi!

Bir süredir birlikte olan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım’ın ayrıldığı iddialarına ilişkin ilk yanıtı veren Kaan Yıldırım, haklarındaki iddialara karşı oldukça sert konuştu.

Pınar Deniz ile arasındaki aşk bitti denmişti! Kaan Yıldırım daha fazla sessizliğini koruyamadı, resmen verdi veriştirdi!

Ünlüler dünyasının hızlı isimlerinden biri olan Kaan Yıldırım, Hadise ile evliliğin kıyısından döndükten sonra kısa süreliğine Hande Erçel ile aşk yaşamış ve hemen ardından üç ayrı güzel ile anılmıştı. Aşk iddialarına adı sıkça karışan Kaan Yıldırım’ın yaz aylarında Pınar Deniz ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Çok geçmeden kameralar karşısına el ele geçen Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz çifti, aşk yaşadıklarını doğrudan açıkladı.

Aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz çifti, bir süredir birlikte paylaşım yapmıyor ve beraber etkinliğe katılmıyordu. Bunun üzerine ayrıldıkları konuşulmaya başlanan Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz çiftinden ilk yanıt Kaan Yıldırım’dan geldi. Ayrılık iddialarını yalanlayan Kaan Yıldırım, hakkındaki iddialara sert çıkarken; son üç yıldır ortaya atılan tüm iddialara toptan bir yanıt verdi.

AYRILIK İDDİASI 2. SAYFA’DAN GELMİŞTİ

Pınar Deniz ile arasındaki aşk bitti denmişti! Kaan Yıldırım daha fazla sessizliğini koruyamadı, resmen verdi veriştirdi! - Resim : 1

Yaz aylarında aşk yaşamaya başlayan Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz çiftinin aşkı, Pınar Deniz’in attığı bir kare ile ortaya çıkmıştı. Dikkatli sosyal medya kullanıcıları karede Kaan Yıldırım’ın kolundan hiç çıkarmadığı bilekliği fark edince ikilinin arasında aşk yaşandığı konuşulmaya başlanmıştı. Çok geçmeden kamera karşısına geçen Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz çifti, İstanbul’daki Melike Şahin konserine el ele gelerek aşk iddialarını doğrulamıştı.

Üç aydır birlikte olan Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz çiftini kızdıran iddia, geçtiğimiz gün 2. Sayfa isimli magazin programından geldi. TV8 ekranlarından yayınlanan 2. Sayfa isimli magazin programı bir süredir birlikte görüntülenmeyen Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz çiftinin yollarını sessiz sedasız ayırdığını öne sürdü.

KAAN YILDIRIM’DAN İDDİALARA YANIT: “LÜTFEN RAHAT BIRAKIN BİZİ”

İddiaların hızla yayılmasının ardından bugün Kaan Yıldırım, Pınar Deniz ile birlikte çekildikleri bir kareyi Instagram hesabından paylaştı. Pınar Deniz’in altına “Seni çok seviyorum” yazdığı kareye oldukça sert bir not düşen Kaan Yıldırım, “Lütfen rahat bırakın bizi” çağrısında bulundu. Kaan Yıldırım’ın paylaştığı karenin altında şu ifadeler yer aldı:

“Yaklaşık üç yıldır hiçbir dayanağı ve gerçekliği olmayan o kadar çok habere maruz kaldım ki zaman zaman kendime çok yabancılaştığım anlar oldu. Hiç yapmadığım şeyler yapmışım, yaşamadığım şeyler yaşamışım gibi gösterildi. Bir insan olduğundan ne kadar farklı yansıtılabilirse o kadar farklı yansıtıldım ve herkesin gözü önünde asla bana ait olmayan bir persona yaratıldı. Her haberde, her olayda sahip olmadığım bir karakter yüklediniz üzerime. Ben hep susmayı tercih ettim, zamana güvendim, zaman kimin ne olduğunu gösterir dedim ancak bu sefer susmak istemiyorum. Kafanıza göre ayrılık haberi yapıp ilişkimizi itibarsızlaştırmanıza izin vermeyeceğim. Biz, bize ait küçük dünyamızda çok mutluyuz. Lütfen rahat bırakın bizi.”