Pınar Deniz bikinili pozlarıyla mest etti, röportajıyla kafalarda soru işareti bıraktı!

Son yıllarda adından en çok söz ettiren ünlü isimler arasında yer alan güzel oyuncu Pınar Deniz, Elle Türkiye dergisi için bikinili pozlarıyla objektif karşısına geçti. Bikinili halleriyle mest eden güzel oyuncu, samimi röportajıyla da gündemi salladı.

Pınar Deniz bikinili pozlarıyla mest etti, röportajıyla kafalarda soru işareti bıraktı!

Son dönemlerde Yargı dizisinde hayat verdiği “Avukat Ceylin” karakteri ile adından geniş kitlelere söz ettiren ünlü oyuncu Pınar Deniz, yıldızı parlayan isimler arasında yer alıyor. 28 yaşındaki güzel oyuncu, ortaya koyduğu başarılı oyunculuk performansı ile izleyicilerden takdirleri toplarken, güzelliğiyle de sık sık gündeme geliyor. 4 Kasım 1993’te Adana’da dünyaya gelen ve kariyerine 2014 yılında profesyonel adımını atan Pınar Deniz, son günlerde sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettirdi. Ünlü oyuncu, Elle Türkiye için verdiği röportajla ve bikinili pozlarıyla bir kez daha gündemin tepesine oturdu. İşte detaylar…

Bikinili Pozları Mest Etti

Pınar Deniz bikinili pozlarıyla mest etti, röportajıyla kafalarda soru işareti bıraktı! - Resim : 1

Ünlü ve güzel oyuncu Pınar Deniz, kariyerine ilk adımını 2014 yılında Sil Baştan dizisinde canlandırdığı “Evrim” karakteriyle attı. Ardından Beyaz Yalan, Vatanım Sensin, Bir Deli Rüzgar, Menajerimi Ara, Kırmızı Oda ve Yargı dizilerinde rol alan Deniz, öte yandan dijital platformda da Aşk 101, Aşkın Kıyameti ve Avcı dizilerinde rol aldı. Pınar Deniz’in rol aldığı, Disney Plus dizisi olan Avcı dizisi yakında izleyici ile buluşacak. Öte yandan Kardeşim Benim 2 ve İnsanlar İkiye Ayrılır gibi sinema filmlerinde de rol alan Pınar Deniz, özellikle Yargı dizisi sayesinde adını tüm Türkiye’ye duyurdu.

Açıklamalarıyla Dikkatleri Çekti

Ünlü oyuncu Pınar Deniz, gittikçe yükselen popülaritesiyle birlikte Elle Türkiye için bikinili pozlarıyla objektif karşısına geçti. Yaz tatilinden dönen ancak tatildeymiş gibi bikinili pozlar veren Pınar Deniz’in bikinili pozları kısa sürede sosyal medyada gündeme oturdu. Verdiği röportajda hayat üzerine çok kafa yorduğunu gösteren Pınar Deniz “Çok sevdiğim bir şarkı, gökyüzü dışında hiçbir şeyin sonsuza kadar sürmeyeceğini söylüyor. Yaşadığım her duygu geçiyor ve geriye sadece yaşadığım o an ve hissi kalıyor” sözlerini dile getirdi. Hayatındaki en dürüst ve açık dönemi yaşadığını ifade eden Deniz “Hissetmediğim, olmak istemediğim yerde kalmayıp, ruhuma iyi gelen, iç sesimin bana peşinden gitmem gerektiğini söylediği şeylerin arkasından gidiyorum” dedi.

Etiketler: pınar deniz