Petrol Ofisi ve ING Bank el ele verdi! Akaryakıta gelen zam tarih oldu! Bu kampanya ile 500 TL’lik akaryakıtınız bedavaya gelecek!

Bir süredir iş birliği içerisinde olan Petrol Ofisi ve ING Bank’tan kampanya açıklaması geldi. Akaryakıt alışverişi yapacak banka müşterilerine 500 TL hediye etmeye hazırlanan ING Bank, kampanya şartlarını açıkladı.

Petrol Ofisi ve ING Bank el ele verdi! Akaryakıta gelen zam tarih oldu! Bu kampanya ile 500 TL’lik akaryakıtınız bedavaya gelecek!

Bankaların sık sık müşterilerine avantajlı alışveriş yaptırmak için oluşturduğu alışveriş kampanyalarının sayısı günden güne artmaya başladı. Özellikle de artan akaryakıt fiyatları nedeniyle kampanyalarını bu sektöre odaklayan bankalar, müşterilerinin daha avantajlı bir şekilde akaryakıt alabilmesi için düğmeye bastı. O bankalardan biri olan ING Bank, Petrol Ofisi ile geçtiğimiz aylarda anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz aralık ayından bu yana iş birliklerini sürdüren ING Bank isimli banka ile Petrol Ofisi isimli benzin istasyonu şirketi, daha avantajlı akaryakıt alışverişi sunmak için harekete geçti. Bu kapsamda ING Bank’tan kredi kartı sahibi olan vatandaşları ilgilendiren kampanya doğrultusunda, şartları yerine getiren her banka müşterisinin anında ING Bank’tan 500 TL yakıt hediyesi kazanacağı öğrenildi.

ING BANK İLE PETROL OFİSİ İŞ BİRLİĞİ 500 TL KAZANDIRMAYI SÜRDÜRÜYOR

Petrol Ofisi ve ING Bank el ele verdi! Akaryakıta gelen zam tarih oldu! Bu kampanya ile 500 TL’lik akaryakıtınız bedavaya gelecek! - Resim : 1

Bir süredir müşterilerine kazandıran kampanyalar sunan ING Bank ile Petrol Ofisi iş birliği, 12 ay boyunca her ay Petrol Ofisi’nden 500 TL yakıt alımı yapmaya söz veren ING Bank kredi kartı müşterilerinin alışverişleri kartları ve Petrol Ofisi mobil ödeme üzerinden yapması halinde anında 500 TL yakıt alışverişinde kullanılabilecek olan hediye verileceğini açıkladı. Bu kapsamda akaryakıt harcaması sözü veren ING Banklıların hesabına 500 TL yakıt puanı hemen yatacakken; ING Bank, müşterilerinin harcamanı 12 ay boyunca takip edeceğini, verilen sözün tutulmaması halinde ise, ödenen hediye TL’nin geri alınacağını duyurdu.

ING BANK İLE PETROL OFİSİ İŞ BİRLİĞİNDE SINIR 5 BİN KİŞİ

ING Mobil kampanyalar adımından kampanyaya katılım yapabilecek olan ING Bank müşterilerinin kampanyaya 1 Aralık 2021 tarihi ile 1 Aralık 2022 tarihi arasında kayıt yaptırması gerektiği banka tarafından açıklandı. 12 ay boyunca devam edecek kampanya kapsamında belirli bir kota belirlemiş olan ING Bank ile Petrol Ofisi, kampanyadan yalnızca ilk katılım sağlayan 5 bin kişinin yararlanabileceğini duyurdu. Öte yandan kampanya kapsamında eksik harcama yapan ING Banklılara ödenen hediye TL’ler, eksik aylar hesaplanarak 12 ayın sonunda geri alınacak.