Petrol Ofisi Araçta Öde Kampanyasını Duyurdu! Bu İstasyonlardan Alışveriş Yapanlar 50 TL Daha Kârlı!

Üst üste gelen akaryakıt zamlarının ardından deposunu fullemek isteyenler zorluk yaşıyor. Petrol Ofisi ve İş Bankası ise son noktayı koydu! Akaryakıt harcamalarında 50 TL fırsatı duyuruldu!

Petrol Ofisi Araçta Öde Kampanyasını Duyurdu! Bu İstasyonlardan Alışveriş Yapanlar 50 TL Daha Kârlı!

Küresel piyasalarda petrol fiyatlarının yükselişi, yurt içinde artan dolar kuru ve yüksek vergi oranları nedeniyle akaryakıt fiyatları son dönemin en yüksek seviyelerine ulaştı. Kısa aralıklarla gelen zamlar sonrasında milyonlarca araç sahibi ise depolarını doldurmak için uygun kampanyaları araştırmaya başladılar. Türkiye İş Bankası ve Petrol Ofisi işbirliği ile duyurulan kampanya kapsamında bu kişilere 50 TL’ye varan MaxiPuan fırsatı sunulacak. Petrol Ofisi Araçta Öde özelliği ile yapılacak harcamalar için çok daha kârlı akaryakıt alışverişleri yapılacak.

Petrol Ofisi 50 TL Akaryakıt Kampanyası!

Petrol Ofisi Araçta Öde Kampanyasını Duyurdu! Bu İstasyonlardan Alışveriş Yapanlar 50 TL Daha Kârlı! - Resim : 1

Petrol Ofisi ve İş Bankası anlaşması ile araç sahipleri için her akaryakıt harcamalarına özel cazip seçenekler sunulmaya devam ediyor. 1 – 30 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacak harcamalara özel Maximum Mobil içindeki Pazarama Araçta Öde menüsü üzerinden, Petrol Ofisi Öde – Geç uygyulamasına dahil Petrol Ofisi istasyonlarından yapılacak farklı günlerde ve tek seferde yapılacak ikinci ve sonraki 250 TL ve üzeri her alışverişe 10 TL, toplamda 50 TL MaxiPuan kazanma fırsatı sunuluyor.

Kampanyaya Katılım Nasıl Sağlanacak?

Petrol Ofisi 50 TL MaxiPuan kampanyasına katılım sağlamak için Petrol Ofisi Öde – Geç uygulamasına dahil Petrol Ofisi istasyonlarından işlem yapılması gerekmektedir. Alışverişten öce veya sonra kampanaya tarihleri içinde kampanyaya katılım sağlanabilmektedir. Katılım sağlamak isteyenler Maximum Mobil uygulamasında ‘’Kampanyalar’’ bölümünden söz konusu kampanya sayfasına gelerek ‘’Katıl’’ butonu ile ücretsiz olarak katılım sağlayabilirler.

İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özelikleri kredi kartları ve ilgili Maximum kartlar kampanya kapsamında kullanılabilmektedir. 30 Haziran 2022 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında vatandaşların Petrol Ofisi üzerinden yapacakları alışverişlerinde 50 TL MaxiPuan kazanma şansı sunulacak.  Petrol Ofisi’nde Araçta Öde ile 50 TL kazanma şansı yakalayarak birçok farklı alanda biriken puanların kullanımı mümkün hale getirilecek.