Petek Dinçöz, üçüncü kere gelinlik giydi! Gençlik aşkı Nida Büyükbayrakdar, Dinçöz'ün ayaklarını yerden kesti! Nida Büyükbayrakdar kimdir?

90’lı yıllarda katıldığı bir güzellik yarışmasında derece elde ettikten sonra ekran önünde birçok iş yapan Petek Dinçöz, dün 3’üncü kere dünya evine girdi. İkinci eşinden boşanmasının üzerinden kısa bir zaman geçtikten sonra yeniden evlenen Dinçöz, düğünde güzelliği ile resmen büyüledi. Peki, Dinçöz’ün yeni eşi Nida Büyükbayrakdar kimdir, kaç yaşında?

Petek Dinçöz, üçüncü kere gelinlik giydi! Gençlik aşkı Nida Büyükbayrakdar, Dinçöz'ün ayaklarını yerden kesti! Nida Büyükbayrakdar kimdir?

Bir süredir magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden birisi olmayı başaran Petek Dinçöz, geçtiğimiz hafta ani bir karar ile evleneceğini açıklamıştı. Henüz 5 ay önce boşanan Petek Dinçöz’ün yaptığı açıklama, tüm magazin basınını ve sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi.

Bir hafta önce Nida Büyükbayrakdar ile nişanlandığını duyuran Petek Dinçöz, iki gün önce kına gecesi düzenleyerek yakınlarını ve dostlarını davet etti. Eline kına yakıldığı anları sosyal medya hesabından paylaşan Dinçöz, birçok kişinin büyük tepkisi ile karşılaştı. 8 yıllık eşinden henüz 5 ay önce boşanmış olan Petek Dinçöz’ün, gençlik yıllarında yakınlaştığı biri ile evlenmesi tepkilere sebep oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise “gerçek aşk, döner dolaşır yine de bulur” ifadelerini kullanarak Petek Dinçöz’e destek oldu.

Kına gecesinin hemen ardından düğün töreni düzenleyen Petek Dinçöz- Nida Büyükbayrakdar çifti, dün akşam görkemli bir organizasyon ile hayatlarını birleştirdi. Çifti yakın dostları ve aileleri yalnız bırakmazken, Dinçöz’ün güzelliği geceye damgasını vurdu. Petek Dinçöz’ün hayranları, ilk bakışta kendisinden çok büyük olduğunu düşündüren yeni eşinin kim olduğunu araştırmaya başladı.

GENÇLİK FOTOĞRAFLARI İLE DUYURMUŞTU!

5 ay önce eşinden boşanan Petek Dinçöz, geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşmış ve Nida Büyükbayrakdar ile beraber olduğunu duyurmuştu. Dinçöz’ün paylaştığı fotoğrafta kendisi 17, Büyükbayrakdar ise 26 yaşında idi.

DÜN AKŞAM EVLENDİ!

Petek Dinçöz, üçüncü kere gelinlik giydi! Gençlik aşkı Nida Büyükbayrakdar, Dinçöz'ün ayaklarını yerden kesti! Nida Büyükbayrakdar kimdir? - Resim : 1

Onlarca yılın ardından eski aşkı ile bir araya gelen Petek Dinçöz, dün akşam düzenlenen görkemli bir tören ile 3’üncü kez evlendi. Petek Dinçöz’ün büyük aşkı Nida Büyükbayrakdar’a olan düşkünlüğü, bakışlarından resmen okundu.

NİDA BÜYÜKBAYRAKDAR KİMDİR?

Eğlence sektöründe işletmecilik yapan Nida Büyükbayrakdar, 2011 yılında Metro Turizm’in Ege Bölgesi Müdürü olarak çalışıyordu.

Etiketler: petek dinçöz, magazin