Petek Dinçöz ile Nida Büyükbayrakdar'ın evliliğinde büyük gizem! Meğer düğünü apar topar yapmalarının nedeni...

Geçtiğimiz aylarda çocuğunun babası, 8 yıllık eşi Serkan Kodaloğlu’ndan boşanan Petek Dinçöz, ani bir karar ile 3’üncü kere nikah masasına oturdu. Gençlik aşkı Nida Büyükbayrakdar ile evlenen Petek Dinçöz’e ilişkin, yeni bir iddia ortaya atıldı. İşte Petek Dinçöz- Nida Büyükbayrakdar evliliğine ilişkin ayrıntılar…

Petek Dinçöz ile Nida Büyükbayrakdar'ın evliliğinde büyük gizem! Meğer düğünü apar topar yapmalarının nedeni...

90’lı yıllarda düzenlenen bir güzellik yarışmasında derece elde ederek Basın Güzeli seçilen Petek Dinçöz, o dönemlerde ortalığı kasıp kavurmayı başardı. Genç yaşının vermiş olduğu duru güzelliği ve muhteşem fiziği ile podyumları kasıp kavuran Petek Dinçöz, kısa süre içerisinde yapımcıların dikkatlerini çekti ve mankenlik ile başlamış olduğu kariyerinin seyrini değiştirdi.

Dizi ve filmlerde rol almaya başlayan Petek Dinçöz, özellikle romanların hayatlarının anlatıldığı komedi dizisi ile büyük bir çıkış yakaladı. Sonrasında ise seslendirdiği şarkılar ile gündeme gelmeye devam eden Dinçöz “Foolish Casanova”, “Bende Kaldı”, “Hasta Ettin”, “Teşekkürler” isimli şarkıları ile müzik listelerinin zirvesine yerleşmeyi başardı.

Kariyeri ve güzelliği ile olduğu kadar özel hayatı ile de gündemde olan Petek Dinçöz, uzun bir süredir sahne almamasına ve ekranlarda olmamasına rağmen sosyal medya kullanıcıları ve basın mensupları tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. Son olarak ani bir şekilde karar verdiği 3’üncü evliliği ile gündeme gelen Petek Dinçöz, bu kez de hızlı gelişen evliliğe ilişkin ortaya atılan bir iddia ile kendisinden söz ettirdi.

5 AY ÖNCE BOŞANMIŞTI!

Petek Dinçöz ile Nida Büyükbayrakdar'ın evliliğinde büyük gizem! Meğer düğünü apar topar yapmalarının nedeni... - Resim : 1

Petek Dinçöz, 2014 yılında evlendiği ve çocuğunun babası olan Serkan Kodaloğlu ile 5 ay önce boşandı. Dinçöz, boşandıktan sonra oğlunun dil eğitimi için Miami’ye taşındı ancak sonrasında ülkeye geri döndü.

GENÇLİK AŞKINA KAVUŞTU!

Boşandıktan kısa bir süre sonra iş insanı Nida Büyükbayrakdar ile nişanlanan ve Büyükbayrakdar’ın gençlik aşkı olduğunu itiraf eden Petek Dinçöz, geçtiğimiz hafta nikah masasına oturdu.

BÜYÜK İDDİA!

Boşanmasının üzerinden 5 ay geçtikten sonra Nida Büyükbayrakdar ile nişanlanan ve haftalar içerisinde de evlenen Petek Dinçöz’ün, bir aylık hamile olduğu iddia edildi.

Etiketler: petek dinçöz, evlilik