Pegasus’tan yurt içi uçacaklara müthiş haber var! Sadece iki gün geçerli olacak! Yüzde 30’a varan indirimler anında uygulanacak!

Müşterilerine daha avantajlı hizmet vermek için yeni bir kampanya daha devreye sokmuş olan Pegasus, yurt içi uçuşlarında belirli şartları sağlayan müşterilerinin yüzde 30 indirimli bilet satın alınabileceğini duyurdu.

Pegasus’tan yurt içi uçacaklara müthiş haber var! Sadece iki gün geçerli olacak! Yüzde 30’a varan indirimler anında uygulanacak!

Son zamanlarda özellikle kampanyaların sıklaştığı sektörlerden biri olan havayolu taşımacılığı sektörü, daha avantajlı bir uçuş deneyimi için birbirleri ile yarış içerisine girdi. Aile boyu yapılan uçuşlara indirim sağlamaktan, tek fiyat uçuşlara kadar pek çok kampanya düzenleyen havayolu şirketlerinden biri olan Pegasus, yeni başlattığı bir kampanyasının daha duyurusunu dün gerçekleştirdi.

Sektörünün öncü şirketlerinden biri olan ve gerçekleştirdiği avantajlı kampanyaları ile müşterilerine her zaman daha ayrıcalıklı bir hizmet sunmayı amaçlayan Pegasus, geçtiğimiz gün bir yeni kampanya için daha start verdi. Yeni kampanyası kapsamında belirli günlerde uçmak için satın alınacak olan biletlere indirim dönemini başlatan Pegasus, yüzde 30’a varan indirimli uçuşlar için düğmeye bastı.

PEGASUS’TA YURT İÇİ UÇUŞLAR YÜZDE 30 İNDİRİMLİ

Pegasus’tan yurt içi uçacaklara müthiş haber var! Sadece iki gün geçerli olacak! Yüzde 30’a varan indirimler anında uygulanacak! - Resim : 1

Gerçekleştirdiği kampanyalarının sonuncusunu yurt içi uçuşlarına yönelik uygulamaya koyan Pegasus, biletlerini 13 Kasım 2022 tarihine kadar Pegasus internet sitesi ve Pegasus Mobil uygulamamdan alacak olan müşterilerinin 28 Kasım 2022 tarihi 23 Mart 2023 tarihleri arasında Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günleri uçmak kaydıyla vergiler hariç yüzde 30 indirimden yararlanabileceğini bildirdi. Kampanyanın sona ereceği zamanı tam olarak da kamuoyuna bildiren Pegasus, kampanyasının 13 Kasım 2022 saat 23:59’a kadar devam edeceğini belirtti.

Kampanyası kapsamında biletleme tarihine ilişkin de detaylar veren Pegasus, kampanya tarihleri arasında kalmasına rağmen 19 Ocak 2022 tarihinden 2 Şubat 2023 tarihine kadar yapılacak olan biletlemelerin kampanyaya dahil olmayacağını bildirdi. Öte yandan Pegasus, Kıbrıs uçuşlarını da kampanya kapsamında almadı.

PEGASUS BOLBOL ÜYESİ OLMA ŞARTI VAR

Kampanyasının detaylarına ilişkin kamuoyunu bilgilendirmeyi ihmal etmeyen Pegasus, kampanya kapsamında sağlanan indirimin; baz ücret, yakıt harcı, havalimanı vergisi, check-in bedeli ve hizmet bedelinden oluşan taşıma ücreti üzerinden hesaplanacağını hatırlattı. Ödeme adımına doğru ilerleyip, ilgili kampanyalar başlığı altındaki “Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe Yurt İçi %30” butonuna tıklayan herkesin yararlanabileceği bir indirim gerçekleştirmiş olan Pegasus, bu kampanyası kapsamında ‘Pegasus BolBol’ üyesi olmayı şart koştu.

Yeni kampanyası kapsamında birtakım şartları belirlemiş olan Pegasus, bu şartlar kapsamında 2 yaşa kadar olan bebek misafirlerin kampanyadan yararlanamayacağını bildirdi. İndirim kapsamında düzenlenecek olan iç hat biletlerinin eko paket ücret içeriğini kapsayacağını belirten Pegasus, eko paket dışındaki paketler için sadece bilet fiyatı üzerinden indirim uygulanacağını hatırlattı.