Pegasus uçak biletlerinden sonra otel rezervasyonlarına da el attı! Müşterilerine yüzde 20 indirimli Bodrum, Antalya, Londra, Paris konaklaması sunmaya başladı!

Müşterilerine ayrıcalıklı bir hizmet verebilmek adına konaklama alanında çeşitli iş birlikleri gerçekleştiren Pegasus, bu ay Hotels isimli konaklama rezervasyon platformu ile yeni bir kampanyaya imza attı.

Pegasus uçak biletlerinden sonra otel rezervasyonlarına da el attı! Müşterilerine yüzde 20 indirimli Bodrum, Antalya, Londra, Paris konaklaması sunmaya başladı!

Havayolu şirketleri pandeminin küresel etkilerini üzerinden atmaya henüz başlamışken; artan maliyetler nedeniyle zamlanan uçuşlar pek çok kampanyayı da beraberinde getirdi. Müşterilerinin gelen zamlardan etkilenmemesi için sık sık kampanyalar düzenleyen havayolu şirketlerinden biri olan Pegasus, devam eden uçak bileti indirimi kampanyalarının yanına aralık ayında bir de rezervasyonlarda indirim sağlayan konaklama kampanyasını ekledi.

Daha avantajlı bir hizmet verebilmek adına sık sık iş birlikleri gerçekleştiren Pegasus isimli havayolu taşımacılığı şirketi, aralık ayında bu iş birliklerine bir yenisini daha ekledi. Seçili şehirlerde yer alan seçili otellerde yapılacak olan konaklamalarda indirim sunmaya başlamış olan Pegasus, indirimlerin yüzde 20’den başladığını ilan etti. Öte yandan Pegasus, yeni kampanyasının şartlarına ilişkin de bir bilgilendirme duyurusu gerçekleştirdi.

PEGASUS VE HOTELS YÜZDE 20’DEN BAŞLAYAN İNDİRİMLER DÖNEMİNİ AÇTI

Pegasus uçak biletlerinden sonra otel rezervasyonlarına da el attı! Müşterilerine yüzde 20 indirimli Bodrum, Antalya, Londra, Paris konaklaması sunmaya başladı! - Resim : 1

Müşterileri için yeni bir iş birliğine imza atan Pegasus ve Hotels isimli konaklama rezervasyon platformu, kampanyasını ilan etti. Pegasus internet sitesi ve Pegasus mobil uygulaması üzerinden ulaşılacak olan linkten, 1 Aralık 2022 tarihi ile 3 Ocak 2023 tarihleri arasında Paris, Roma, Londra, Dubai, Barselona, Milano, Berlin, İstanbul, Antalya ve Bodrum şehirlerindeki seçili otellerde yüzde 20’den başlayan indirim fırsatları sunan bu kampanya kapsamında indirimlerin 3 Ocak 2023 tarihi saat 23.59’a kadar devam edeceği öğrenildi.

Kampanyadan faydalanabilmek için otel rezervasyonlarının sadece belirtilen platformlarda yer alan link üzerinden yapılması gerektiğini hatırlatan Pegasus, kampanya kapsamında yer alan Paris, Roma, Londra, Dubai, Barselona, Milano, Berlin, İstanbul, Antalya ve Bodrum şehirleri dışındaki rezervasyonların indirimlerden yararlanamayacağını belirtti.

KAMPANYA İNDİRİMLERİ İÇİN BOLBOL ÜYESİ OLMAK ŞART DEĞİL

Kampanyasına dair birtakım şartlar belirlemiş olan Pegasus, bu şartlara ilişkin de konuştu. Rezervasyonlarda Hotels ve Expedia Group genel rezervasyon koşullarının geçerli olacağını bildiren Pegasus, kampanyadan yaralanabilmek için, kampanya kapsamındaki seçili otellerde müsaitlik durumunun olması gerektiğini şart koştu.

İndirimli olarak belirtilen fiyatların çift kişilik oda başına olduğunu bildiren Pegasus, tüm vergiler ve ücretlerin fiyatlar içerisine dahil olduğunu açıkladı. Kampanyadan herkes yararlanabileceğini bildiren Pegasus, kampanyaya katılım için BolBol üyesi olmanın gerekli olmadığının altını çizdi.

Etiketler: pegasus, hotels, kampanya