Pegasus kampanyalarını büyüttü! Hotels ile anlaşmaya vardı! Artık otel rezervasyonları yüzde 20’den başlayan indirimler ile gerçekleştirilecek!

Çok sayıda kampanya gerçekleştiren Pegasus, şimdi de konaklama sektörüne el attı. Hotels isimli rezervasyon platformu ile iş birliğine giden Pegasus, müşterilerine yüzde 20’den başlayan indirimler vaat etti.

Pegasus kampanyalarını büyüttü! Hotels ile anlaşmaya vardı! Artık otel rezervasyonları yüzde 20’den başlayan indirimler ile gerçekleştirilecek!

Seyahat ve konaklama alanında sık sık kampanyalar düzenlemesiyle dikkat çeken Pegasus, müşterilerine en avantajlı hizmeti sağlayabilmek adına hem yurt içi hem de yurt dışı uçuşlarda geçerli tek fiyat kampanyalarını geçtiğimiz günlerde yürürlüğe sokmuştu. Bu kez seyahatlerin farklı bir boyutunu ele alan Pegasus, bir iş birliği gerçekleştirerek, konaklama konusuna da el attı.

Müşterilerinin uygun fiyatlı bir şekilde uçabilmesi için indirimlerini yıl boyunca çeşitli kampanyalar ile destekleyen Pegasus, bu kez Hotels isimli konaklama platformu olan bir rezervasyon şirketi ile anlaşmaya vardı. Bu kapsamda Hotels üzerinden yapılacak olan rezervasyonlara indirim müjdesi veren Pegasus, gerçekleştirdiği kampanyalar kapsamında yüzde 20’den başlayan indirimler ile hem yurt içi hem de yurt dışı konaklamalarının yapılabileceğini ilan etti.

PEGASUS İLE HOTELS İŞ BİRLİĞİ YÜZDE 20’DEN BAŞLAYAN İNDİRİMLER KAZANDIRIYOR

Pegasus kampanyalarını büyüttü! Hotels ile anlaşmaya vardı! Artık otel rezervasyonları yüzde 20’den başlayan indirimler ile gerçekleştirilecek! - Resim : 1

Hotels ile iş birliği gerçekleştiren Pegasus, kampanyası kapsamındaki teklifini; Pegasus internet sitesi ve Pegasus mobil uygulaması üzerinden ulaşılacak olan linkten 14 Kasım 2022 tarihi ile 29 Kasım 2022 tarihleri arasında seçili otellerde rezervasyon yapılması halinde yüzde 20’den başlayan indirimlerin uygulanacağını bildirerek kamuoyuna iletti. Öte yandan Pegasus, seçili otellerin yer aldığı şehirleri de açıkladı.

Kampanyası kapsamında Paris, Roma, Londra, Dubai, Barselona, Milano, Berlin, İstanbul, Antalya, Bodrum şehirlerindeki seçili otellerde konaklama tarihi 15 Kasım 2022 ile 30 Haziran 2023 tarihleri arasında olmak kaydıyla yüzde 20 indirim sunan

PEGASUS, KAMPANYA DETAYLARINA İLİŞKİN BİLGİ VERDİ

Kampanyası kapsamında birtakım şartlar belirlemiş olan Pegasus, bu şartlara ilişkin de bir açıklama gerçekleştirdi. Bu kapsamda link üzerinden ulaşılacak olan sitedeki belirtilen fiyatların çift kişilik oda başına olduğunu bildiren Pegasus, fiyata tüm vergiler ve ücretlerin dahil olduğunu açıkladı.

Öte yandan Pegasus, kampanya kapsamındaki indirim oranlarının yüzde 20’den başlayarak, otele göre değişiklik gösterebileceğini de müşterilerine hatırlattı. Ayrıca kampanyasını herkese açık bir şekilde gerçekleştiren Pegasus, kampanyasından yararlanmak için BolBol üyesi olmanın zorunlu olmadığını bildirdi.

Etiketler: pegasus, kampanya, hotels