Paul Pogba, Di Maria’nın Peşinden Gitti, Eski Takımı Juventus’a İmzayı Attı! “Daha Mutlu Olamazdık”

İngiltere Premier Lig’de Manchester United forması giyen ve sezon arasında takımdan ayrılan Fransız yıldız futbolcu Paul Pogba, eski takımı Juventus’a döndü. İtalya’ya dönüş yapan Pogba, Di Maria’nın peşinden Torino kentine gitti.

Paul Pogba, Di Maria’nın Peşinden Gitti, Eski Takımı Juventus’a İmzayı Attı! “Daha Mutlu Olamazdık”

29 yaşındaki Fransız yıldız futbolcu Paul Pogba, İngiliz devi Manchester United’dan ayrıldı ve İtalya’nın yolunu tuttu. Eski takımı Juventus’a dönen Pogba, yeni sezonda yıldız isimlerle sahaya çıkacak. Pogba transferi spor medyasında yankı uyandırırken, Juventus tarafından yapılan açıklamada “Pogba, Torino’ya geri döndü. Çocukken ayrıldı, bir yetişkin ve bir şampiyon olarak geri döndü” ifadelerine yer verildi. Hatırlanacağı üzere İtalyan ekip Juventus, geçtiğimiz günlerde Fransız ekibi Paris Saint-Germain’den ayrılan Arjantinli yıldız futbolcu Di Maria’yı da kadrosuna katmıştı. Pogba ise daha önce 2012-2016 yılları arasında Juventus formasını terletmişti.

Pogba Yeniden Juventus’ta

Fransız orta saha oyuncusu Paul Pogba, profesyonel futbol kariyerine adım attığı Manchester United’da 2011-2012 sezonunda yalnızca 3 maça çıkmış ve gol katkısında bulunamamıştı. Ardından 2012 yılında Juventus’a transfer olan Pogba, burada 2012-2016 yılları arasında 124 maçta görev aldı ve 28 gol attı. Başarılı bir performans ortaya koyan Pogba, daha sonra eski takımı Manchester United’a döndü ve 2016-2022 yılları arasında burada 154 maçta 29 gol attı. İngiliz devi Manchester United’dan tekrar ayrılarak Juventus’a dönen Pogba, İtalyan ekibin formasını terletecek.

Paul Pogba Kariyeri

Paul Pogba, Di Maria’nın Peşinden Gitti, Eski Takımı Juventus’a İmzayı Attı! “Daha Mutlu Olamazdık” - Resim : 1

191 cm boyu ve uzun bacakları ile dikkat çeken Pogba, 1999-2006 yılları arasında Roissy-en-Brie takımı ile futbola ilk adımlarını attı ve 2006-2007 yılları arasında Torcy formasını giydi. Ardından 2007-2009 yılları arasında Le Havre formasını giyen Pogba, 2009 yılında profesyonel kariyerine de Manchester United ile adım attı. Daha sonra Juventus macerası yaşayan Pogba, yeni sezon öncesi yeniden İtalyan ekibin yolunu tuttu.

“Bir Şampiyon Olarak Geri Döndü”

Fransız futbolcu Pogba’yı yeniden kadrosuna katan Juventus tarafından yapılan açıklamada “Birlikte yaşadığımız harika bir serüvenin ardından vedalaştığımızda er ya da geç birbirimizi yeniden görmek için kalbimizin bir köşesinde her zaman küçük bir umut vardı. Paul Torino’ya geri döndü, çocukken ayrıldı, bir yetişkin ve bir şampiyon olarak geri döndü. Ama değişmeyen bir şey var: Birlikte unutulmaz yeni sayfalar yazma arzusu. Daha mutlu olamazdık, Paul Pogba tekrar bizimle” ifadeleri yer aldı.

Etiketler: paul pogba, juventus