Paris Saint Germain'de Bir Dönem Daha Sona Erdi! Galtier Dönemi ise Resmen Başladı!

Fransa’nın köklü kulüplerinden Paris Saint Germain teknik direktörü Mauricio Pochettino dönemi resmen sona erdi. Yerine gelen isim ise taraftarları heyecanlandırdı! İşte detaylar…

Paris Saint Germain'de Bir Dönem Daha Sona Erdi! Galtier Dönemi ise Resmen Başladı!

Paris Saint Germain kulübünde sular durulmuyor. Bir süredir ayrılık haberleri ile çalkalanan kulüpten nihayet resmi açıklama geldi. Teknik Direktör Mauricio Pochettino ile yollarını ayırma kararı alan Paris Saint Germain, Nice’in teknik direktörü Christophe Galtier ile anlaşmaya vardı. Yeni teknik adamanın Paris Saint Germain’de göstereceği performans ise şimdiden merak ediliyor. Kulüpten yapılan resmi açıklamaya göre, Pochettino’nun kulüpteki görevine son verildiği aktarıldı. Futbol basınında ise gelen yeni haberler bir hayli dikkat çekiyor.

Paris Saint Germain Teknik Direktörü Değişti!

Fransız futbol devlerinden Paris Saint Germain yeni sezonda hoca değişikliğine gitme kararı aldı. Kulüpten yapılan resmi açıklamaya göre Mauricio Pochettino’nun kulüpteki görevine son verildiği aktarılıyor. Kulüpteki çalışmalarından dolayı teşekkür açıklamasının yapılmasının ardından birçok futbolsever tarafından yeni teknik ismin kim olacağı araştırılmaya başlamıştı. Pochettino ve ekibine teşekkür edilmesinin ardından hangi isimle anlaştığına dair futbol basınında farklı haberler çıkmıştı.

PSG Yeni Hocaya 10 Milyon Euro Tazminat Ödenecek!

Paris Saint Germain'de Bir Dönem Daha Sona Erdi! Galtier Dönemi ise Resmen Başladı! - Resim : 1

ESPN kaynaklarından edinilen bilgilere göre PSG’nin Nice kulübünde başarılı bir sezon geçiren Christophe Galtier için 10 milyon euro tazminat ödeyeceği aktarılıyor. 1 + 1 yıllık sözleşmeye imza atması beklenen başarılı teknik adamın nasıl bir performans göstereceği ise merak ediliyor. Galtier, Leonardo’nun yerine PSG sportif direktörlük koltuğunda oturan Luis Campos’un ilk tercihiydi. 2021 yılında Lille takımını Ligue 1 şampiyonluğuna taşıması ile dikkat çeken isimler arasında  yerini almıştı.

Zidane Gündeme Gelmişti!

Paris Saint Germain tarafından teknik direktör değişikliğine gidileceğinin belli olmasının ardından ilk adayın Zinedine Zidane olduğu aktarıldı. Ancak Zidane bu teklifi reddettiği ifade ediliyor.

Pochettino’nun sonunu getiren maç ise Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’e inanılmaz bir şekilde yenilmesi oldu. İkinci maçın devre arasında 2 – 0 üstünlük yaşayan PSG, uzatma dakikalarında gelen goller sonrasında son 16 turuna veda etmişti.