Özür kredisi ile başvuru rekor kıran Akbank kredi kartı alan müşterilerine faizsiz 10000 TL borç para veriyor

Akbank başvuru rekortmeni kampanyasını tekrarlama kararı aldı. Akbank'tan kredi kartı alanlara faizsiz borç para gibi nakit para desteği sağlıyor. Akbank 10.000 TL taksitli nakit avans başvuru ekranı açıldı!

Özür kredisi ile başvuru rekor kıran Akbank kredi kartı alan müşterilerine faizsiz 10000 TL borç para veriyor

Özür kredisi ile başvuru rekor kıran Akbank kredi kartı alan müşterilerine faizsiz 10000 TL borç para veriyor! Akbank ihtiyaç kredisi kampanyaları ile büyük yankı uyandırırken nakit paraya ihtiyacı olan kişilerin de ilk tercih ettikleri bankalardan biri olmayı başarıyor. Son dönemde düzenlediği kredi kampanyaları ile dikkat çeken Akbank bu seferde müşterilerine faizsiz taksitli nakit avans müjdesi verdi. 

Türkiye'nin en büyük  ve güçlü özel bankaları arasında yer alan Akbank tarafından başlatılan kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin tek yapmaları gereken ise internet üzerinden başvuru yaparak ilk kez Akbank müşterisi olmak ve sonrasında kredi kartı başvurusu yapmak. Başvuru koşullarını yerine getiren kişiler onay almaları durumunda sıfır faizli borç para gibi 10 bin TL nakit avans çekebilecek. 

AKBANK 10000 TL FAİZSİZ SIFIR FAİZLİ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASI! 

Akbank'ın kredi kampanyaları rekor üzerine rekor kırmaya devam ederken bu kampanyalardan biri de kredi kartı alan kişilere sunuldu. Akbank Sıfır Faizli Taksitli Avans Kampanyası kapsamında mobil uygulama üzerinden Akbank müşterisi olan kişilere faizsiz olarak 10 bin liraya kadar limitli taksitli nakit avans çekme imkanı sunuldu. 

Özür kredisi ile başvuru rekor kıran Akbank kredi kartı alan müşterilerine faizsiz 10000 TL borç para veriyor - Resim : 1

Akbank'tan faizsiz taksitli nakit avans kampanyasından yararlanmak isteyen kişiler başvurularını internet üzerinden yapabilecekler. İlk kez Akbank müşterisi olacak kişiler cep telefonlarına mobil uygulamayı indirecekler. Ardından burada yer alan ilk kez müşteri olma işlemlerini gerçekleştirecekler. Sonrasında ise yine ilk kez kredi kartı başvurusu yaparak faizsiz taksitli nakit avans çekebilecekler. 

Özür kredisi ile başvuru rekor kıran Akbank kredi kartı alan müşterilerine faizsiz 10000 TL borç para veriyor - Resim : 2

AKBANK FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS NASIL ÇEKİLİR?

30 Kasım 2022 tarihine kadar devam edecek olan kampanya kapsamında Akbank kredi kartı alan kişiler 15 Aralık 2022 tarihine kadar kart onayı almaları durumunda sıfır faizli yani faizsiz olarak 10 bin TL nakit avans çekebilecekler. Kredi kartından çekilen faizsiz taksitli nakit avans ise bankaya 6 aya kadar vadeli olarak borç para gibi üzerine faiz işletilmeden geri ödenecek. 

Kampanyadan yararlanmak için 30 Kasım'a kadar Akbank müşterisi olunması, 15 Aralık tarihine kadar ise kredi kartının onaylanması şartları aranacak. Bu şartları yerine getiren kişiler talep etmeleri durumunda yine mobil uygulama üzerinden 10 bin TL çekebilecekler. 

Etiketler: akbank, akbank faiz