Özgür Demirtaş’ın Merkez Bankası Başkanı olması için kurban kestirdi! Allah’a havale ettik

Ekonomiye dair önerileri ve yorumlarıyla dikkatle takip edilen Prof. Dr. Özgür Demirtaş niyetine Merkez Bankası Başkanı olması için kurban kestirildi. Sosyal medya kullanıcısının bu hareketi sosyal medyada gündem oldu. Özgür Demirtaş'ın ise bu harekete vereceği tepki merak ediliyor.

Özgür Demirtaş’ın Merkez Bankası Başkanı olması için kurban kestirdi! Allah’a havale ettik

ABD’den getirilen Hafize Gaye Erkan Merkez Bankası Başkanı görevinden 2 Şubat 2024 tarihinde istifa etmişti. Erkan’ın yerine 3 Şubat’ta Fatih Karahan atandı.

Özgür Demirtaş niyetine kurban kestirdi

“Kripto Efsanesi” isimli bir sosyal medya kullanıcısı da ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın Merkez Bankası Başkanı olması niyetine kurban kestirdi.

“Bizde kurban kesip niyetimizi Allah'a havale ettik”

“Kripto Efsanesi” isimli sosyal medya kullanıcısı, kurbanın kesildiği ana dair videoyu, “Türkiye’nin ekonomisi anca @ProfDemirtas Merkez Bankası Başkanlığı görevini üstlenirse düzelir. Bizde kurban kesip niyetimizi Allah'a havale ettik. İnşallah hocam Merkez Bankası Başkanı olur. Allah kabul etsin.” notuyla paylaştı.

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı ve ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın ise ne yorum yapacağı merak konusu oldu.

Özgür Demirtaş haberleri burada