Özel sektör çalışanı, memur ve emeklileri kapsıyor! Devlet bankası duyurdu! Ödemeler 3 ay sonra yapılabilecek!

Türkiye’nin önde gelen kamu bankası Vakıfbank’tan tüm kesimleri ilgilendiren avantajlı ihtiyaç kredisi fırsatı duyuruldu! 3 aya kadar erteleme seçenekleri de sunuluyor. İşte detaylar…

Özel sektör çalışanı, memur ve emeklileri kapsıyor! Devlet bankası duyurdu! Ödemeler 3 ay sonra yapılabilecek!

Kamu personelleri, özel sektör çalışanı ve emeklilerin nakit ihtiyaçları Vakıfbank sayesinde çözüme kavuşuyor. 36 aya kadar vade seçenekleri ve düşük faiz oranları ile bu kişilere kredi kullandırılacak. Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası kapsamında 3.000 TL’den 125.000 TL’ye kadar kredi talep edilmesi sağlanacak.

Hayat pahalılığının artmasının ardından bankalardan gelen cazip kredi kampanyaları birçok vatandaş tarafından takip edilmeye devam ediyor. Uygun geri ödeme seçenekleri ve cazip faiz oranları ile kullandırılacak krediye hızlı başvuru yapılması da mümkündür.

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Özel sektör çalışanı, memur ve emeklileri kapsıyor! Devlet bankası duyurdu! Ödemeler 3 ay sonra yapılabilecek! - Resim : 1

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası kapsamında kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklilerin yararlanması mümkündür. 36 aya kadar vade seçenekleri ile kullandırılacak kredi kapsamında yüzde 1,55 faiz oranları ile kredi fırsatları sunulacak.

Kredi tutarına göre değişen vade aralıkları ve uygun geri ödeme planları ile nakit ihtiyacı olanlara birçok avantaj sağlanacak. Özel sektör, kamu çalışanı ve emeklilerin yararlanabileceği kredi ile 3.000 TL’den 125.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanılabilecektir.

3 AY ERTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ

Cazip geri ödeme seçenekleri sunan Vakıfbank, ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandalar için 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksit fırsatı da sağlıyor. Buna ek olarak vatandaşların artan veya azalan, aylık eşit, son taksit balon ödemeli veya değişken taksitli olarak gelir durumuna göre farkı ödeme planlarından yararlanması mümkündür.

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA

3.000 TL’den 50.000 TL’ye kadar olan kredi taleplerinde 36, 50.000 TL ve 100.000 TL arsında 24 ay ve 100.000 TL’den 125.000 TL’ye kadar olan kredilerde ise 12 ay vade seçenekleri uygulanmaktadır.

Örnek hesaplama tablosuna göre 100.000 TL kredi için 24 ay vade ve yüzde 1,55 faiz oranları ile aylık 5.249 TL taksit fırsatları sunulmaktadır. Anında kredi başvurusu yaparak nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.