Ozan Kabak Almanya’da kaldı, yeni takımıyla anlaşma sağladı

Galatasaray’da gösterdiği başarılı performans sonrası Avrupa kapılarını açan genç stoper oyuncusu Ozan Kabak, Schalke 04’ten ayrıldı ve bir diğer Alman ekibi Hoffenheim ile 7 milyon Euro ve bonuslar karşılığı anlaşma sağladı.

Ozan Kabak Almanya’da kaldı, yeni takımıyla anlaşma sağladı

Galatasaray altyapısında yetişen 22 yaşındaki milli futbolcu Ozan Kabak, 2018-2019 sezonunda Galatasaray formasıyla ortaya koyduğu performans sonrası dikkatleri çekmeyi başardı. 2018-19 ara transfer döneminde Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart ile 5,5 yıllık sözleşme imzalayan milli futbolcu Ozan Kabak, yine 2019 yılında buradan ayrılarak bir diğer Alman ekibi olan Schalke 04 ile anlaşma sağladı. Almanya’dan sonra bir dönem Liverpool’a kiralık olarak giden ve ardından Norwich City’de kiralık olarak oynayan genç stoper, yeniden bir Alman ekibi olan Hoffenheim ile 7 milyon Euro ve bonuslar karşılığı anlaşma sağladı.

Ozan Kabak Hoffenheim ile Anlaştı

Schalke 04’ün satış listesine koyduğu isimler arasında yer alan 22 yaşındaki milli futbolcu Ozan Kabak için Almanya Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim devreye girdi. Hoffenheim, Ozan Kabak için 7 milyon Euro ve bonuslar ile anlaşma sağladı. Ozan Kabak’ın kısa bir süre içinde sağlık kontrollerinden geçip Hoffenheim’a imzayı atması bekleniyor. Öte yandan önümüzdeki sezondan itibaren Ozan Kabak’ın Hoffenheim performansı da merak ediliyor.

Ozan Kabak Kulüpler Kariyeri

Ozan Kabak Almanya’da kaldı, yeni takımıyla anlaşma sağladı - Resim : 1

22 yaşındaki stoper oyuncusu Ozan Kabak, futbola 2011 yılında Galatasaray altyapısında başladı. 2011-2018 yılları arasında Galatasaray’da alt yaş gruplarında forma giyen Ozan Kabak, 2018 yılında a takıma yükseldi ve 2018-2019 sezonunda Galatasaray formasıyla 14 maça çıktı. Gösterdiği performansla dikkatleri çeken Kabak, aynı sezon ara transfer döneminde Stuttgart’a gitti. Ardından Schalke 04, Liverpool ve Norwich City formalarını da giyen Ozan Kabak, profesyonel kariyerinde kulüp karşılaşmalarında 89 maça çıktı ve bu maçlarda toplamda 6 gol kaydetti.

Ozan Kabak Milli Takımlar Kariyeri

186 cm boyundaki stoper oyuncusu Ozan Kabak, 2015 yılında Türkiye U-15 forması giyerek milli takım deneyimini yaşadı. Ardından U-16, U-17 ve U-18 formalarını da giyen Ozan Kabak, 2019 yılında Türkiye A Milli takımının formasını giydi. Ozan Kabak, A Milli Takım ile 17 maça çıktı.

Etiketler: ozan kabak, futbol