Oyunculuğu Bıraktığını Açıklayan Merve Boluğur, İlk Kez Kendi Sahnesine Çıktı! Bilet Fiyatı Şok Etti

Yaptığı açıklamalar ve çalkantılı aşk hayatı ile gündemden düşmeyen Merve Boluğur, oyunculuğu tamamen bıraktığını açıklayarak şarkıcılığa yöneldi. Geçtiğimiz günlerde Yıldız Tilbe’nin sahnesinde sergilediği performans ile sınıfta kalan Boluğur’un ilk sahnesi için istenen bilet fiyatı şaşkınlık yarattı.

Oyunculuğu Bıraktığını Açıklayan Merve Boluğur, İlk Kez Kendi Sahnesine Çıktı! Bilet Fiyatı Şok Etti

“Acemi Cadı” isimli fantastik dizi ile ekran önü macerasına başlayan Merve Boluğur, o yıldan sonra geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başardı. Rol aldığı ilk dizinin biraz daha küçük yaşta olan izleyicilere hitap ediyor olması sebebi ile oyunculuk kariyerinin ilk yıllarında daha çok çocuk hayranlara sahip olana Merve Boluğur, yıllar geçtikçe hayran kitlesinin profilinin değişmesini sağladı.

Hayat verdiği “dişil” roller ile seksiliğini öne çıkaran Merve Boluğur, geçtiğimiz yıllarda aşk yaşamaya başladığı ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile sürekli olarak mutluluk pozları verdi. Aldıkları evlilik kararı ile 2015 yılında nikah masasına oturan ünlü çift, sürpriz bir karar ile 2017 yılında yollarını ayırma kararı aldı. Boşanma kararlarından sonra Merve Boluğur’un halen daha Murat Dalkılıç’ı unutamadığı iddiaları, magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

“Ben flörtöz biriyim” açıklamaları ile gündeme gelen Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde oyuncu olarak başladığı kariyerine, şarkıcı olarak devam edeceğini açıkladı. Bu açıklaması ile oldukça konuşulan Merve Boluğur, dün Nişantaşı’nda bir mekanda ilk kez sahne aldı. Boluğur’un ilk sahnesi için talep edilen bilet fiyatı, dudakları uçuklattı.

Şarkıcılık Kariyerine Yeni Şarkısı ile Başladı!

Geçtiğimiz aylarda şarkıcılığı deneyimlemek istediğini belirten açıklamalarda bulunan Merve Boluğur, açıklamalarının üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra şan dersleri almaya başladı. Boluğur, derslerin ardından “Şşşşt” ismini verdiği ilk şarkısı ile şarkıcılık kariyerini başlattı.

Yıldız Tilbe’nin Sahnesinde Olay Oldu!

Oyunculuğu Bıraktığını Açıklayan Merve Boluğur, İlk Kez Kendi Sahnesine Çıktı! Bilet Fiyatı Şok Etti - Resim : 1

Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’yi dinlemeye giden ve Tilbe tarafından sahneye davet edilen Merve Boluğur, canlı olarak kendi şarkısını söyledi. Boluğur’un performansı, birçok kişi tarafından beğenilmedi.

İlk Sahnesi Şoke Etti!

Dün ilk kez şarkıcı olarak Nişantaşı’nda bir mekanda sahne alan Merve Boluğur’u dinlemeye gelenler, 2 bin 500 TL bilet fiyatı ödedi.

Etiketler: merve boluğur