Oyuncu Bennu Gerede'nin, kendisinden 22 yaş küçük oğlu ile birlikte olan Bilge Öztürk eleştirilere yanıt verdi: Düğün olsun...

Geçtiğimiz yıl oyuncu Bennu Gerede’nin oğlu Daren Gerede ile aşk yaşamaya başlayan Avukat Bilge Öztürk, sevgilisi ile aralarında olan 22 yaşlık farka ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Öztürk, düğün iddialarına da yanıt verdi. İşte Bilge Öztürk’ün ilişkisine ilişkin yapmış olduğu önemli açıklamaların ayrıntıları…

Oyuncu Bennu Gerede'nin, kendisinden 22 yaş küçük oğlu ile birlikte olan Bilge Öztürk eleştirilere yanıt verdi: Düğün olsun...

Uzun seneler önce Megastar Tarkan ile aşk yaşayarak gündeme gelen ve Tarkan ile ilişkisinin nikah masasında sonlanacağını düşündüren Avukat Bilge Öztürk, seneler sonra başka bir ilişki ile gündeme geldi. Hem lisanslı sporcu olan hem de avukatlık mesleğini icra eden 44 yaşındaki Bilge Öztürk, 51 yaşındaki oyuncu Bennu Gerede’nin oğlu Daren Gerede ile aşk yaşamaya başladı.

Survivor yarışmasına katılarak daha geniş bir kitle tarafından tanınmayı başaran oyuncu Bennu Gerede, geçtiğimiz yıl kendisi ile ilgili bir haber ile değil, 22 yaşındaki oğlu Daren Gerede ile ilgili bir haber ile gündeme geldi. O dönem de olduğu gibi bugün de şaşkınlık ile karşılanan ve birçok kişi tarafından eleştirilen haberlere göre Daren Gerede, kendisinden 22 yaş büyük Avukat Bilge Öztürk ile bir ilişkiye başladı.

Bilge Öztürk ile aşk yaşamaya başladıktan sonra magazin gündemi tarafından yakından takip edilmeye başlanan Daren Gerede, yakışıklılığı ile de tüm beğenileri topladı. Daren Gerede’nin kendisinden 22 yaş büyük Bilge Öztürk ile ilişki yaşamasını eleştiren birçok sosyal medya kullanıcısı, bu duruma anne Bennu Gerede’nin nasıl onay verdiğine de anlam veremedi.

 Tüm eleştirilerin gölgesinde tam bir yıldır devam eden Daren Gerede- Bilge Öztürk ilişkisi, Öztürk’ün açıklamalarından sonra tekrar gündeme geldi.

“AİLEM BUNU SORMADI!”

Geçtiğimiz günlerde bir mekan çıkışında görüntülenen Bilge Öztürk, 22 yaşlık farkın tekrar sorulmasının üzerine şu yanıtı verdi: “Ailem, yakınlarım buna ilişkin bir soru sormadılar bile. Bu soru sadece basında bulunan arkadaşlar tarafından yöneltiliyor.”

“NİŞAN FOTOĞRAFLARI SANILDI!”

Oyuncu Bennu Gerede'nin, kendisinden 22 yaş küçük oğlu ile birlikte olan Bilge Öztürk eleştirilere yanıt verdi: Düğün olsun... - Resim : 1

Geçtiğimiz gün yayınladıkları fotoğrafların nişan fotoğrafları olduğunun sanılması üzerine açıklama yapan Bilge Öztürk, nişanlanma gibi bir durumun söz konusu olmadığını ifade etti.

“DÜĞÜN OLSUN OLMASIN!”

Düğün hazırlıklarının söz konusu olmadığını ifade eden Bilge Öztürk, “düğün olsun olmasın problem değil, uzun yıllar sürmesini istiyorum” açıklamasında bulunarak sevgilisine duyduğu aşkı ilan etti.