Oyun meraklılarına müjde: 269 TL’lik Far Cry 6 ücretsiz olacak!

Far Cry meraklılarını sevinçten havaya uçuracak haberi Ubisoft verdi. Ubisoft’un en sevilen oyun serilerinden biri olan Far Cry 6 için kaçırılmayacak indirim kampanyası gündeme geldi. Buna göre serinin en yenisi Far Cry 6, 4 Ağustos ile 7 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz olarak oynanabilecek…

Oyun meraklılarına müjde: 269 TL’lik Far Cry 6 ücretsiz olacak!

Oyun sektörünün önde gelen geliştirici firmalarından Ubisoft, milyonlarca oyun meraklısını sevindiren bir kampanya ile gündeme geldi. Türkiye’de geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Far Cry 6 oyununda ücretsiz oynama fırsatı duyuruldu. Sosyal medyada ve oyun severler arasında büyük ilgi gören bu haber Ubisoft’un resmi web sitesi üzerinden duyuruldu. Ubisoft, aksiyon serisinin en yeni oyunu Far Cry 6’yı belirli bir süreliğine ücretsiz hale getirdi.

269 TL’lik Far Cry 6 İçin Kaçırılmayacak Fırsat

Ubisoft’un büyük ilgi gören kampanyası yerli oyun meraklılarını adeta sevinçten havaya uçurdu. Yapılan açıklamaya göre serinin en yeni oyunu Far Cry 6, 4 Ağustos ile 7 Ağustos tarihleri arasında tamamen ücretsiz olarak oynanabilecek. Ücretsiz Far Cry 6, bilgisayar, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series XS gibi tüm platformlarda oynanabilecek. Far Cry 6 oyununun geliştiricisi Ubisoft’un bu duyurusuna göre Türkiye’de 269 TL’den satışa sunulan oyun ücretsiz olarak oyun severelre sunulacak.

Far Cry 6 Ücretsiz Oynama Fırsatı

Oyun meraklılarına müjde: 269 TL’lik Far Cry 6 ücretsiz olacak! - Resim : 1

Milyonlarca oyun meraklısının yakından takip ettiği Ubisoft, oyunun 4 Ağustos tarihinde erişime açılacağını söyledi. Fakat bu oyunu yakından takip edenler bu tarihi beklemeden daha erken bir tarihte indirme fırsatından yararlanabiliyor. Geliştiriciden yapılan açıklamalara göre oyun severler Far Cry 6 hemen indirmek istediklerinde Xbox oyun platformu hariç PS4, PS5 ve Ubisoft Connetc / Epic Gaes Store platformlarını kullanabilecek.

Far Cry 6’nın deneme sürümü tam paket halinde oyun meraklılarına sunulacak. Dolayısıyla bu oyun içinde Netflix dizisi Stranger Things’ten ilham alınan ücretsiz görev de yer alacak. Far Cry serisinin tutkunları bu sayede yeni oyunun tüm DLC’lerine erişim sağlayabilecek. Ancak Ubisoft yetkililerinden gelen açıklamaya göre oyun 7 Ağustos tarihinde erişime kapatılacak ve yeniden ücretli olacak.