Oyun dünyasındaki gelişmeler, oyun tutkunlarını sevindirdi! The Witcher 3: Wild Hunt oyununa beklenen güncelleme bugün geldi!

Oyun tutkunlarının sevdiği oyunlardan biri olan The Witcher 3: Wild Hunt’tan oldukça iyi bir haber geldi. Bir süredir güncelleme bekleyen The Witcher 3: Wild Hunt kullanıcıları, beklediklerini aldı.

Oyun dünyasındaki gelişmeler, oyun tutkunlarını sevindirdi! The Witcher 3: Wild Hunt oyununa beklenen güncelleme bugün geldi!

Oyunun hayatımızdaki dönüşümü ve değişimi hiç kuşkusuz teknolojik gelişmeler ile paralel bir şekilde oldu. Artık oyun denince daha çok oyun konsolu ya da diğer teknolojik aletler üzerinden oynanabilen sanal gerçekliği algılıyorken; fiziki oyunlardan hızla uzaklaşmaya başladık. Bu sektörün gelişmesiyle birlikte bazı markalar da daha çok öne çıkar hale geldi. O markalardan biri olan Polonyalı video oyun şirketi CD Projekt Red, yeni bir duyuru yayınladı.

The Witcher 3: Wild Hunt isimli oyunun yaratıcı olan Polonyalı video oyun şirketi CD Projekt Red, oyunu üzerinde bir süredir gerçekleştirdiği çalışmalarını tamamladı. 2015 yılından bu yana PC sürümü bulunan The Witcher 3: Wild Hunt isimli oyunun diğer donanımlar için kullanılabilecek olan sürümü de bu çalışmaların sonunda geldi. Öte yandan The Witcher 3: Wild Hunt’un yeni sürümü birtakım yenilikleri de beraberinde getirdi. 

THE WİTCHER 3: WİLD HUNT’A YENİ NESİL GÜNCELLEME GELDİ

Oyun dünyasındaki gelişmeler, oyun tutkunlarını sevindirdi! The Witcher 3: Wild Hunt oyununa beklenen güncelleme bugün geldi! - Resim : 1

Yeni nesil bir güncelleme alan The Witcher 3: Wild Hunt, 14 Aralık 2022 Çarşamba günü itibariyle tüm platformlarda yayına çıktı. Yeni nesil donanımlara ayak uyduracak bir güncellemeyle gelen The Witcher 3: Wild Hunt’un hangi donanımlara geldiği de netleşti.

Sadece bazı donanımlar için kullanılabilir olan The Witcher 3: Wild Hunt, PC ya da bilgisayar sürümünü devam ettirirken, aynı zamanda ek bazı donanımlara da geldi. Bu donanımlar arasında ise Xbox Series X|S ve PlayStation 5 donanımları yer aldı.

THE WİTCHER 3: WİLD HUNT’UN YENİLİKLERİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Yeni donanımı ile birlikte birtakım yeniliklere de gitmiş olan The Witcher 3: Wild Hunt’un yenilikleri oyun severlerin adeta gözlerini kamaştırdı. Geliştirilmiş grafikler ve performans ile kullanıcılarına sunulan The Witcher 3: Wild Hunt’un güncellemede Netflix dizisinden ilham alınan yeni ek içerik, fotoğraf modu gibi yeniliklere gittiği de görüldü.

Öte yandan The Witcher 3: Wild Hunt’un Steam mağazasına yüklenen güncellemesi sonra ekran görüntülerinde de birtakım detaylar dikkat çekti. Özellikle oyunun ışıklandırmasında birtakım yeniliklere gidildiği görülürken; The Witcher 3: Wild Hunt’un yeni güncellemeyle birlikte detaylandırmaya da önem verdiği fark edildi.

Etiketler: Witcher 3, güncelleme