ÖTV indirimi beklemeye gerek kalmadı! Otomobil alacaklar bu krediyi tercih ediyor! Garanti’den cazip kredi fırsatı!

Artan otomobil fiyatları sonrasında vatandaşlar ve sektör temsilcileri ÖTV indirimi beklemeye başladı. Garanti BBVA ise taşıt kredisi fırsatıyla araç alacakların bu beklentilerini karşılıyor. İşte detaylar…

ÖTV indirimi beklemeye gerek kalmadı! Otomobil alacaklar bu krediyi tercih ediyor! Garanti’den cazip kredi fırsatı!

Otomobil piyasalarında ÖTV indirimi beklentisi bir hayli artmış durumda. Bu durumun yaşanmasındaki en önemli unsur ise taşıt fiyatlarının bir hayli artmasından kaynaklanıyor. Yakın zamanda ÖTV ile ilgili bir düzenleme yapılmış olsa da vatandaşların beklentilerini karşılamadı.

Araç satın almak isteyenleri ÖTV indirimi beklemekten kurtaracak çözümler ise bankalardan gelmeye başladı. Garanti BBVA tarafından sunulan taşıt kredisi fırsatlarıyla otomobil sahibi olmak isteyenler için en uygun oranlara krediler sunuluyor.

SIFIR VE İKİNCİ EL ARAÇLARDA UYGUN ORANLAR

Otomobil sahibi olmak isteyenlere cazip kredi seçenekleri sunulmaya başladı. Milyonlarca vatandaş araç satın almak için ÖTV düzenlemesi beklerken Garanti BBVA taşıt kredisi seçenekleriyle vatandaşların bu beklentilerini nispeten karşılamayı başarıyor.

Sıfır ya ada ikinci el araç satın almak isteyenler için avantajlı oranlarla kredi seçenekleri sunulmaya devam ediyor. Garanti BBVA kredilerini tercih ederek vatandaşların hayalini kurdukları otomobillere sahip olması destekleniyor.

GARANTİ BBVA TAŞIT KREDİSİ FIRSATI

ÖTV indirimi beklemeye gerek kalmadı! Otomobil alacaklar bu krediyi tercih ediyor! Garanti’den cazip kredi fırsatı! - Resim : 1

İster sıfır km ister ikinci el araçlarda kullanılmak üzere Garanti BBVA tarafından uygun taşıt kredisi seçenekleri sunulmaya devam ediyor. Vatandaşların bütçelerine uygun taşıt kredisi fırsatlarından yararlanarak dilediği aracı rahatça satın almaları desteklenecek. Bu kapsamda en uygun oranlardan yararlanılması da hedeflenmektedir.

Garanti BBVA’ya özel taşıt kredisi faiz oranları sayesinde bankadan kredi kullanacaklar için ayrıcalıklı oranlar sunuluyor. Rahat bir geri ödeme planı ile istediğiniz aracı beklemeden satın alabilir ve düşük taksit fırsatlarından yararlanmaya hemen başlayabilirsiniz.

GARANTİ BBVA TAŞIT KREDİSİ HESAPLAMA

Garanti BBVA tarafından 0 KM Dijital Taşıt Kredisi kapsamında sunduğu finansman seçenekleri 48 ay vade fırsatlarına sahiptir. 48 ay vade seçeneklerinden yararlanarak 0 km araçlar için 100 bin TL kredi kullanmak isteyenler için yüzde 2,49 faiz oranları ve aylık 4.040 TL taksit oranları hesaplanmıştır. Avantajlı oranlardan yararlanmak isteyenlerin başvurularını yapmaları mümkündür.