Otobüs ve uçak bileti rezervasyonlarına, Ziraat Bankası'ndan vade farksız taksit imkanı! Son başvuru tarihi 20 Kasım!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından olan Ziraat Bankası, artan uçak ve otobüs bileti fiyatlarına karşın mevcut müşterilerinin yanlarında yer alarak, geliştirmiş olduğu yeni kampanyayı duyurdu.

Otobüs ve uçak bileti rezervasyonlarına, Ziraat Bankası'ndan vade farksız taksit imkanı! Son başvuru tarihi 20 Kasım!

Para piyasalarında ve altın piyasasında gözlenen olumsuz gelişmelerin FED faiz artırımı kararları, Rusya- Ukrayna savaşı, çip krizi ve diğer faktörler tarafından desteklenmesi, gündelik hayatın hali hazırda zor olan ekonomik şartlarını daha da arttırdı. Temel ihtiyaç ürünlerine dahi yüksek oranlarda zamların yapıldığı yeni dönemde ay sonunu getirmekte oldukça zorlanan vatandaşlar, gönüllerince tatil planı da yapamamaya ve dolayısı ile de daha bitkin ve mutsuz bir ruh haline bürünmeye başladılar.

Artan akaryakıt fiyatları başta olmak üzere diğer sektörlerden de zam haberlerinin gelmesi, uçak ve otobüs bileti fiyatlarının rekor seviyelere ulaşmasına sebep oldu. Bu durum karşısında yolculuk planlarını ertelemek durumunda kalan vatandaşlar hayal kırıklığına uğrarlarken mecburen seyahate çıkmak durumunda olan vatandaşlar ise ağır bir maliyetin altına girmek durumunda kaldılar.

İleri tarihli yolculuklar için uygun fiyatlı bilet arayışı içerisinde olan vatandaşlar için farklı kurumlardan kampanya haberleri gelmeye devam ederken son avantajlı kampanya haberi Ziraat Bankası tarafından duyuruldu. Kamu bankası, 20 Kasım tarihine kadar başvuruları kabul edecek olduğu yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları, tüketiciler ile paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN BİLET KAMPANYASI DUYURUSU!

Otobüs ve uçak bileti rezervasyonlarına, Ziraat Bankası'ndan vade farksız taksit imkanı! Son başvuru tarihi 20 Kasım! - Resim : 1

Her dönemde olduğu gibi yeni dönemde de güncel ekonomik durum çerçevesinde avantajlı kampanyalar geliştirerek vatandaşlara destek olan ve devlet bankası olmasının farkını hissettiren Ziraat Bankası, bu kez de fahiş rakamlara ulaşan otobüs ve uçak biletlerine karşın tüketicilerin yanlarında yer aldığını duyurdu. Bu kapsamda geliştirmiş olduğu yeni kampanyasını açıklayan kamu bankası, ayrıntıları paylaştı.

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden duyurusunu yapmış olduğu yeni bilet kampanyası kapsamında 3 aya kadar vade farksız taksit imkanı sunacağını belirtti. Kampanyanın son yararlanma tarihi ise 20 Kasım olarak açıklandı.

ZİRAAT BANKASI BİLET KAMPANYASININ AYRINTILARI

Ziraat Bankası’nın vade farksız 3 taksit kampanyasından yararlanabilmek için otobüs ve uçak bileti rezervasyonlarının “obilet” platformu üzerinden yapılması gerekmektedir.

Etiketler: ziraat bankası, obilet