Ortalık bu haberle yıkıldı Fahriye Evcen ikinci bebeği mi bekliyor? İşte Karan’a Kardeş Geliyor Dedirten Olay!

2017 yılında dünya evinde girerek hayranlarını adeta sevince boğan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, 2019 yılında Karan adını verdikleri oğullarını kucaklarına almışlardı. Şimdilerde farklı projelerle ismi anılan Fahriye Evcen için yeniden hamile olduğu iddiaları ortaya atılmaya başlandı. İşte, Fahriye Evcen’in ikinci çocuğunu doğurmaya hazırlandığına dair ortaya çıkan söylentilerin merak edilen tüm detayları.

Ortalık bu haberle yıkıldı Fahriye Evcen ikinci bebeği mi bekliyor? İşte Karan’a Kardeş Geliyor Dedirten Olay!

Ekranların en sevilen isimleri Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, 2017 yılında dünya evinde girerek 2019 yılında evlatları Karan’ı kucaklarına almışlardı. Geçtiğimiz günlerde Karan’a sürpriz bir doğum günü partisi düzenleyen ünlü çift, şimdilerde farklı konularla da gündemi karıştırmayı başardı.

Geçtiğimiz günlerde Alparslan Büyük Selçuklu dizisi hakkında sorulan sorulara samimi yanıtlar veren Fahriye Evcen, fazla kilolarıyla herkesi şaşırtmıştı. Bunun üzerine ünlü oyuncu, birçok farklı iddiayla gündemi salladı. İşte, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti hakkında ortaya atılan iddiaların merak edilen tüm detayları.

Fahriye Evcen’in hamile olduğu iddiaları ağızları açık bıraktı!

Bir AVM çıkışında muhabirlerin sorularına samimi yanıtlar veren Fahriye Evcen, fazla kilolarıyla herkesin ağzını açık bırakmıştı. Bu görüntülerden sonra ünlü oyuncu için ikinci kez hamile kaldığı iddiaları ortaya atılmaya başlandı.

Kulislerde konuşulanlara göre Fahriye Evcen, Alparslan Büyük Selçuklu dizisine hamile olduğu için veda etmek zorunda kaldı. Yeni sezonda seyircilerin karşısına çıkmayacağını açıklayan ünlü isim, iddialara göre hamilelik sürecini rahat geçirebilmek için böyle bir karar aldı. Fakat bu durum, şimdilerde ünlü çift tarafından henüz doğrulanmadı. Milyonlarca magazin sever, Fahriye Evcen’den hamilelik iddialarına yönelik gelecek net açıklamaları merakla beklemeye başladı.

Ortalık bu haberle yıkıldı Fahriye Evcen ikinci bebeği mi bekliyor? İşte Karan’a Kardeş Geliyor Dedirten Olay! - Resim : 1

Sosyal medya Karan’a kardeş geldiği iddialarıyla adeta sallandı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medya platformlarında da çok yoğun bir hayran kitlesine sahip olduğu bilinen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, şimdilerde ikinci çocuklarını kucaklarına almaya hazırlandıkları iddialarıyla platformları adeta salladı. Bazı kullanıcılar, bu haberin kesinlikle doğru olduğunu ifade ederken bazıları Fahriye Evcen’de gelecek müjdeli haberin beklenmesi gerektiğini ifade ettiler. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Fahriye Evcen’in ortada dolaşan hamilelik iddialarına dair yeni gönderiler paylaşmasını dört gözle bekliyor.

Ortalık bu haberle yıkıldı Fahriye Evcen ikinci bebeği mi bekliyor? İşte Karan’a Kardeş Geliyor Dedirten Olay! - Resim : 2

Etiketler: fahriye evcen