Orta sınıf kalmadı! Selçuk Geçer yine bas bas bağırdı vatandaşları bir kez daha uyardı!

İddialı dolar tahminleri ile sıklıkla gündeme gelen başarılı ekonomi uzmanı Selçuk Geçer'in yeni açıklamaları dikkat çekti. Geçer; orta sınıfın yok olduğunu belirtti.

Orta sınıf kalmadı! Selçuk Geçer yine bas bas bağırdı vatandaşları bir kez daha uyardı!

Sürekli olarak yapmış olduğu iddialı dolar tahminleri ile ekonomi ve finans gündeminin aranan isimlerinden biri olan Selçuk Geçer ekonomi gündemindeki yerini bugün de korudu. Geçer, yapmış olduğu açıklamalar ile bir kez daha dikkatleri üstüne topladı.

Ülkemizde bulunan sayılı ekonomi uzmanları arasında yer alan Selçuk Geçer bu sefer yapmış olduğu açıklamalarda orta sınıfı işaret etti. Geçer tarafından belirtildiği şekilde orta sınıf teriminin kalmadığı öne sürüldü. 

Ülkemizde enflasyon artışları ve döviz kuru karşısında Türk Lirası'nın günden güne değer kaybediyor oluşu nedeniyle vatandaşların cepleri yanıyor. Ekonomik anlamda büyük güçlükler çeken vatandaşlar ise uzman isimlerin yani ekonomistlerin yorum, tavsiye ve uyarılarını dikkate alıyor.

Yaptığı iddialı dolar tahminleri ile sürekli olarak gündeme gelen ekonomi uzmanları arasında yer alan Selçuk Geçer tarafından yapılan yorumlar arasına bugün bir yenisi daha eklendi. Geçer yapmış olduğu açıklamalarda enflasyonun düşmemesi durumunda dolar kurunun kontrol dışına çıkacağını öne sürdü ve geride bırakmış olduğumuz 3 aylık sürece değindi.

“Ekim, kasım, aralık aylarına dikkat edin. Türkiye ekonomisi büyük bir bataklığa sürükleniyor. Fakirler daha da fakirleşiyor. 3-5 zengin daha da zenginleşiyor. Orta sınıf kalmadı” ifadelerini kullanan Selçuk Geçer'in bu açıklamaları bir kez daha ekonomi ve finans gündeminde üst sıralara yerleşmesine neden oldu. Pek çok vatandaş tarafından sıkı bir şekilde araştırılmakta olan ekonomistler arasında yer alan başarılı uzman dolara olan taleplerde de artış görüleceğini belirtti.

“Kısa vadeli borçların ödenme zamanı geliyor. Dolara olan talep artacak. Turizm gelirleri ile idare ettin bugüne kadar. Bundan sonra ne yapacaksın? Dolar kuru sert hareket edeceğini herkes görecek” diye konuşan Selçuk Geçer aynı zamanda yıl sonunda doların çıkacağı seviyeyi de “Yıl sonunda da dolar kurunu 28 TL’de görürsünüz” diyerek belirtmiş oldu.

Editör Notu: Bu haber metninde yer alan ifadeler tamamen ilgili uzmanın görüş ve yorumlarına dayanmakta olup Medya Haber internet gazetesi ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır. Haber metninde yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir.

Etiketler: selçuk geçer, dolar, finans