Ormandaki izi takip eden adam hayrete düştü! Boyu 1,5 metre kokusu zehirden beter

Ormanda doğa yürüyüşü yapan adam karşılaştığı manzara karşısında şoka girdi. Boyu 1,5 metre uzunluğunda olan bu garip şeyin kokusu zehirden de beter.

Ormandaki izi takip eden adam hayrete düştü! Boyu 1,5 metre kokusu zehirden beter

Fotoğrafçı Molly Thomas, Alaska'nın Lake Clark bölgesindeki Tuxedni Körfezi'nde doğa yürüyüşü yaparken beklenmedik bir manzara ile karşılaştı. Ormanda vahşi hayvanları ararken, insan elinden biraz daha büyük, atılmış bir ayı pençesi parçaları buldu.

ÇOK GÜÇLÜ BİR KOKU YAYIYOR

Fotoğrafçı Molly Thomas, ormanda yırtıcı hayvanları araştırırken bulduğu hayvan parçaları karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Bu türde bir manzarayla daha önce karşılaşmamıştı. Thomas, "Pençede güçlü bir koku vardı. Pençenin çevresine ayı kılları iliştirilmişti ve dokunulduğunda kösele gibiydi" şeklinde ifadeler kullanarak deneyimini anlattı.

Ormandaki izi takip eden adam hayrete düştü! Boyu 1,5 metre kokusu zehirden beter - Resim : 1

1,5 METRE BÜYÜKLÜĞÜNDE

Alaska'nın çoğunda kahverengi ayılar bulunabilir. Bu ayı türü, ABD'nin diğer bölgelerinde bulunan kara ayılardan biraz daha büyük ve genellikle 3 ila 5 fit (yaklaşık 1 ila 1.5 metre) uzunluğunda dört ayak üzerinde hareket eder. Ancak Milli Park Servisi'ne göre, kara ayılar nadiren 1.5 metrelik boyu aşar.