Online alışverişte bir ilk 2 yıl önceki fiyatlara geri dönüldü! Stoklarla sınırlı kampanyayı kaçırmayın!

Marketlerin belirli dönemlerde uyguladığı kampanyalar satışı yapılan pek çok ürünün uygun fiyatlı olarak satın alınabilmesini sağlıyor. İndirimli dönemlerde demirbaş gıda ürünleri görülmemiş fiyatlarla kısa süreliğine stoklarla sınırlı olarak satışa çıkıyor. Online alışverişe özel toz şekerin 5 kilosu 64 TL, 1 kiloluk çay 1 TL. İşte detaylar…

Online alışverişte bir ilk 2 yıl önceki fiyatlara geri dönüldü! Stoklarla sınırlı kampanyayı kaçırmayın!

Ürün kataloğunda indirimli satış sürecini yıl içerisinde en yüksek kampanyalarla duyuran Avansas görülmemiş bir kampanyaya imza atıyor. Siteye üye olarak ilk kez online alışverişini yapacak olan tüm müşterilere özel 5 kilo toz şeker 65 TL'den satışa sunuluyor. Enflasyonun etkisi ile gıda ürünlerinde büyük bir artış yaşandı. 2 kilo toz şeker 60 TL'ye satın alınabilirken 5 kilo toz şekerin fiyatı 100 lirayı aştı.

KAMPANYAYA NASIL BAŞVURULUR?

Marketin online alışverişe özel sunduğu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin avansas.com sitesine giriş yaparak müşteri hesabı oluşturması gerekiyor. İlk giriş yapıldığı anda geçerli olan kampanyadan yararlanabilmek için 200 TL ve üzeri alışveriş yapmak yeterli oluyor. Konu üzerine detaylı bilgi 444 20 22 müşteri hizmetleri hattı aranarak öğrenilebilir.

UCUZA ÜRÜN NASIL SATIN ALINIR?

Online alışverişte bir ilk 2 yıl önceki fiyatlara geri dönüldü! Stoklarla sınırlı kampanyayı kaçırmayın! - Resim : 1

Alışveriş sırasında 200 TL ve üzeri market harcaması yapanlar kampanya kapsamında sunulan faydadan bir kere yararlanabiliyor. 5 kiloluk toz şeker 64.95 TL'ye satın alınabiliyor. 16 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak olan kampanya farklı kampanyalarla aynı anda kullanılamıyor.

Aynı adres üzerinden yalnızca bir kez sipariş verilebiliyor. Stoklarla sınırlı olan kampanyadan yararlanabilmek için yalnızca site müşterisi olup kullanıcı hesabı oluşturmak ve gerekli alışveriş şartını yerine getirmek yeterli oluyor.

İLK ALIŞVERİŞE ÖZEL 1 TL KAMPANYASI DEVAM EDİYOR!

Avansas.com sitesi üzerinden 200 TL ve üzeri alışveriş yapıldığında her evin ihtiyacı olan demirbaş ürünlerde 1 TL'ye satın alınabiliyor. Kampanyalı dönem içerisinde yapılacak alışveriş ile ev içi bütçe tasarrufu sağlanabiliyor. Sadece ilk alışverişe özel olarak bu fırsat tüm online müşterilere sunuluyor.

1 TL kampanyasından yararlanmak isteyenlerin satın alabileceği ürünler şunlardır:

200 TL ve üzeri alışverişe Doğuş 1 kilo rize çay 1 TL

200 TL ve üzeri alışverişe Irmak 5 kilo toz şeker 64.95 TL

200 TL ve üzeri alışverişe Avansas Soft 24'lü tuvalet kağıdı 5 TL